A fost inaugurat primul showroom Novambient din Timisoara

TIMISOARA. Joi, 19 mai, a fost inaugurat primul showroom Novambient din Timișoara.  

Novambient, un brand cu renume în domeniul amenajărilor interioare, a inaugurat luna aceasta primul showroom din Timișoara. La marea deschidere de joi, 19 mai, au fost prezenți cunoscuți arhitecți și designeri de interior din vestul țării, dar și reprezentanți de seamă ai furnizorilor Novambient. La eveniment au luat parte și reprezentanții grupurilor Marazzi-Ragno, Ideal Standard, Geberit, Kludi, Sicis, Novellini, San Swiss și Mapei.

Showroom-ul vine în întâmpinarea pasionaților de amenajări interioare cu un portofoliu variat, de la producători recunoscuți la nivel internațional. Începând de luni, 23 mai, acesta este deschis oficial pentru publicul larg.

Povestea Novambient a început la Oradea, în urmă cu mai bine de 20 de ani, prin viziunea celor doi managing partners, Dan Răzășeanu și Onisim Suciu.

Novambient are în prezent trei showroom-uri în România: Oradea, Iași și Timișoara. Cele trei locații oferă clienților o gamă selectă de produse, alături de suport, consiliere specializată și proiectare 3D.

După Oradea și Iași, deschiderea unui showroom în Timișoara a venit în mod natural datorită clienților care și-au exprimat interesul pentru produsele Novambient. Un alt moment-cheie în expansiunea noastră a fost colaborarea cu unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din Timișoara. Am realizat că Timișoara are nevoie de noi și am început, alături de o echipă smart și dedicată, întregul proces. – Managing Partner, Dan Răzășeanu

Colaborarea cu Novambient a venit organic pentru că am găsit o echipă de oameni profesioniști, cu care am simțit o chimie și o sinergie bazată pe valori comune, pe profesionalism și pe o atenție deosebită acordată clientului. De la managerii Novambient am învățat că un client nu pleacă nemulțumit, întotdeauna se găsesc soluții.

Este un business bazat pe această interacțiune, pe human touch, anume conexiunea pe care vrem să o stabilim cu fiecare client, fiecare designer și fiecare arhitect pentru a putea identifica cele mai bune soluții pentru fiecare dintre dumneavoastră. – Anamaria Giurgiu, Arhitect și Manager Showroom Timișoara

De peste două decenii, Novambient e dedicat vânzării de ceramică, parchet și obiecte sanitare premium. Brandul creează amenajări de revistă pentru spații comerciale și rezidențiale, prin intermediul clienților și colaboratorilor cu viziune. Producătorii Ragno, Vives, Aparici, Apavisa, Refin, Novellini, Ideal Standard, Ceramica Cielo, Geberit, Kessel, Haro si Wellis sunt doar câțiva dintre bine cunoscuții furnizori Novambient, care au devenit de-a lungul timpului alegeri de top în domeniul amenajărilor interioare.

Cel mai nou showroom de amenajări interioare din Timișoara este localizat pe strada Samuil Micu, nr. 9. Varietatea de produse și branduri este disponibilă atât în showroom-urile din țară, cât și în magazinul online, pe www.novambient.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Și-un’e-i pitulat?