Designerii de interior din Romania deschid usile creativitatii la evenimentul ‘Design Day’

Într-o inițiativă unică, designerii de interior din întreaga țară se pregătesc să ofere o incursiune fascinantă în lumea designului de interior. Pe 23 septembrie, ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) va organiza evenimentul „Design Day” în șase orașe din România: Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu și Timișoara.

Evenimentul „Design Day” reprezintă o oportunitate excepțională pentru publicul larg să afle mai multe despre secretele designului interior și să obțină răspunsuri la întrebările lor direct de la experți în domeniu. Intrarea este liberă, dar numărul de locuri este limitat, așa că participanții sunt încurajați să se înregistreze în avans online pentru a-și asigura un loc la eveniment.

Ce înseamnă designul de interior al locuinței?

Designul de interior al locuinței este mai mult decât o simplă estetică – este despre modul în care spațiul în care trăim ne influențează calitatea vieții. Designerii de interior lucrează pentru a crea medii funcționale și frumoase, care să se potrivească nevoilor și preferințelor clienților lor.

Cum procedează designerii de interior când lucrează la un proiect?

Procesul de design interior implică mai multe etape, de la înțelegerea obiectivelor clienților, trecând prin planificare și concept, și până la implementare și finalizare. Designerii sunt experți în armonizarea elementelor de design, culori, mobilier și iluminare pentru a crea un spațiu cu adevărat unic și funcțional.

Ce înseamnă o amenajare interioară de calitate?

O amenajare interioară de calitate este una care îmbină frumusețea cu funcționalitatea, oferind un mediu care să reflecte personalitatea și stilul proprietarilor. Aceasta poate influența pozitiv starea de bine și confortul într-un spațiu.

De ce este organizat acest eveniment?

ARDI organizează evenimentul „Design Day” pentru a promova înțelegerea și aprecierea designului interior în rândul publicului român. Această inițiativă își propune să aducă designerii de interior și publicul împreună pentru a schimba informații și pentru a crea locuințe care reflectă autentic stilul de viață al românilor.

Pentru a vă înregistra și a participa la evenimentul „Design Day,” vă rugăm să accesați https://www.homedesignday.ro/ Nu pierdeți ocazia de a descoperi secretele designului interior și de a primi răspunsuri la întrebările dumneavoastră!

Despre ARDI

ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație) este o organizație dedicată promovării și dezvoltării designului în România. Cu membri și experți în design interior, ARDI se angajează să inspire și să educe publicul cu privire la importanța designului în viața cotidiană.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...