Horia Cristian, lasat pe dinafara de colegii liberali

Deputatul liberal Horia Cristian a inceput sa faca valuri prin partid, dupa ce a fost scos de pe lista cu posibilii candidati la Primaria Timisoara din partea PNL. Mai mult, el nu se regaseste nici pe lista posibililor candidati ai PNL pentru presedintia CJT. Se pare ca nemultumirea deputatului vine dupa ce acesta si-ar fi dorit cu ardoare sa candideze la primarie, mai ales ca seful sau, Nicolae Robu, presedintele PNL Timis amana sa isi anunte clar candidatura pentru aceasta functie.

Fara prea multe explicatii, Biroul Politic Judetean al PNL a decis sa mai taie de pe lista cu posibili candidati cateva nume, fapt care l-a nemultumit profund pe Horia Cristian care a inceput sa vocifereze prin partid. Asadar, pe celebra de acum lista au ramas Nicolae Robu si Petru Ehegartner, pentru Primaria Timisoara si Cristian Busoi si Alin Nica, pentru Consiliul Judetean Timis. De cealalta parte, PSD il propune pe Titu Bojin la CJT si pe Sorin Grindeanu la Primaria Timisoara, iar Partidul Conservator pe Maria Grapini la Primarie si pe Costel Roman la CJT. Cu totii vor intra intr-un sondaj, iar cel mai bine cotat, va candida. Ceea ce este sigur, insa, e ca Horia Cristian nu se mai regaseste pe nicio lista. Sa fie acesta tributul platit de deputat pentru ca nu l-a sustinut pe Robu la presedintia PNL Timis?

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

  Pareri

 1. liberalul informat spune:

  Dar Busoi l-a sustinut inteligentilor? Credeti ca Robu e ca voi si ca portocaliii vostri? A fost un vot secret corect pe care nimeni nu-l poate contesta!

 2. grigore spune:

  dr Cristian sa-si aminteasca de comportamentul lui cu oamenii aflati in suferinta de aroganta cu care le-a vorbit!! acum e la plata..

 3. bbF spune:

  Dka pnl vrea sa aiba sansa la primarie singura optiune reala este alin nica. Busoi si robu pot candida si ei insa fara nici o sansa. Horica mai bine candideaza in Canada.