BARFE: Sala de Consiliu a Primariei Timisoara va intra in reparatii capitale! Cum va arata?

TIMISOARA. Consilierii locali vor avea o incapere cu o noua infatisare in care sa isi tina sedintele, deoarece sala de Consiliu, cunoscuta si ca Sala Mare a Primariei Timisoara, va intra in reparatii capitale. Va fi schimbata in totalitate.

Ultima data, Sala Mare a Primariei din Timisoara a fost renovata in timpul mandatului fostului primar taranist al orasului, Gheorghe Ciuhandu. De atunci, nimeni nu a intervenit, iar modificarile facute de precedentul edil au fost apreciate, deoarece incaperea beneficia de un suport tehnic foarte bun.

Fiecare loc al consilierilor locali a fost dotat cu microfoane si sistem de vot, iar sedintele sunt filmate si proiectate pe un ecran, precum si pe site-ul primariei.

Toate acestea se intamplau in timp ce consilierii judeteni inca votau prin ridicarea mainii, deoarece sala multifunctionala de la CJT nu fusese finalizata.

Acum, actualul primar, liberalul Nicolae Robu s-a gandit ca merita o schimbare si Sala Mare, dupa ce el si-a renovat biroul.

Cum va arata noua Sala a Consiliului Local Timisoara?

La nivelul primariei a fost intocmit deja un plan care, deocamdata, este tinut bine ascuns de curiosi in sertarele institutiei. Am reusit sa aflam insa ca Nicolae Robu mizeaza pe materiale … naturale.

Stim, asadar, ca noua sala de Consiliu Local va avea peretii imbracati in lemn si va avea mobilier din lemn masiv. Ramane de vazut cand planul de renovare va fi si pus in aplicare.

***

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.