Ungurul si solventii

Ungurul Feri se angajeaza ca magazioner la o fabrica de solventi. I se prezinta noul loc de munca, apoi este lasat singur. Feri se plimba mandru pe "domeniul" sau, priveste enormele recipiente pline cu solvent si observa ca pe fiecare era scrisa obsedant aceeasi avertizare:  "A se feri de foc!". Dupa o ora departamentul... de pompieri este solicitat sa stinga un incendiu aparut in magazia fabricii de solventi. In urma cercetarilor se constata ca incendiul a fost declansat de o mana criminala si ca aceasta mana apartinea lui Feri. Acesta interogat despre motivul care l-a determinat sa incendieze magazia. Feri raspunde indignat: - Dar eu nu facut decat ce scris pe sticle! - Cum adica? Ce scria pe sticle? - Ashe Feri dei foc!

Ungurul Feri se angajeaza ca magazioner la o fabrica de solventi. I se prezinta noul loc de munca, apoi este lasat singur. Feri se plimba mandru pe „domeniul” sau, priveste enormele recipiente pline cu solvent si observa ca pe fiecare era scrisa obsedant aceeasi avertizare:  „A se feri de foc!”.
Dupa o ora departamentul… de pompieri este solicitat sa stinga un incendiu aparut in magazia fabricii de solventi.

In urma cercetarilor se constata ca incendiul a fost declansat de o mana criminala si ca aceasta mana apartinea lui Feri. Acesta interogat despre motivul care l-a determinat sa incendieze magazia.

Feri raspunde indignat:
– Dar eu nu facut decat ce scris pe sticle!
– Cum adica? Ce scria pe sticle?
– Ashe Feri dei foc!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.