BANCUL ZILEI: Audienta la director

Un angajat merge la director pentru o audienta. Asteapa vreo 20 de minute, dupa care este poftit inauntru de secretara mai plictisita. - Salut Gigele. Ia spune, ce te aduce azi la mine in birou? Tanarul se uita la el si zice: - Inainte de a va spune ce problema am, vreau sa fac o plangere. Cand eram afara in hol am intrebat-o pe secretara cat trebuie sa mai astept, iar ea m-a trimis la dracu. La care seful raspunde: - Pai si atunci de ce ai mai venit la mine?

Un angajat merge la director pentru o audienta. Asteapa vreo 20 de minute, dupa care este poftit inauntru de secretara mai plictisita.
– Salut Gigele. Ia spune, ce te aduce azi la mine in birou?
Tanarul se uita la el si zice:
– Inainte de a va spune ce problema am, vreau sa fac o plangere. Cand eram afara in hol am intrebat-o pe secretara cat trebuie sa mai astept, iar ea m-a trimis la dracu.
La care seful raspunde:
– Pai si atunci de ce ai mai venit la mine?

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.