BANCUL ZILEI: Interviul

Doi prieteni se intalnesc in oras. Amandoi in costum se aseaza la o terasa. - Ce faci?De unde vii? - De la un interviu de angajare. Ti-am zis eu de postul ala pe vanzari. - Cum a fost? - Pai, am intrat in birou si omul din fata mea, fara sa se uite pe CV sau sa ma intrebe ceva mi-a zis direct: "vinde-mi laptop-ul asta". - Si ce ai facut? - Am luat laptopul, l-am pus sub brat si am plecat. M-a sunat dupa o jumatate de ora si spune:"Hey, unde ai plecat. Adu-mi laptop-ul inapoi". -Si ce i-ai spus? - Sigur. 2500 de lei si este al tau

Doi prieteni se intalnesc in oras. Amandoi in costum se aseaza la o terasa.
– Ce faci?De unde vii?
– De la un interviu de angajare. Ti-am zis eu de postul ala pe vanzari.
– Cum a fost?
– Pai, am intrat in birou si omul din fata mea, fara sa se uite pe CV sau sa ma intrebe ceva mi-a zis direct: „vinde-mi laptop-ul asta”.
– Si ce ai facut?
– Am luat laptopul, l-am pus sub brat si am plecat. M-a sunat dupa o jumatate de ora si spune:”Hey, unde ai plecat. Adu-mi laptop-ul inapoi”.
-Si ce i-ai spus?
– Sigur. 2500 de lei si este al tau

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...