BANCUL ZILEI: Meserie la moda in sat

Intr-un sat din Romania. Leana se intalneste cu o veche prietena care trecea prin localitate. Stau ele de vorba, isi povestesc viata si la un moment dat prietena o intreaba. – Auzi, dar cu ce se ocupa sotul? – E sticlar, raspunse ea. – Aha…Dar inca se mai practica meseria asta in zilele noastre? – Ei as, cum sa nu?! La noi in sat cel putin e cea mai la moda. Oriunde mergi, dai numai peste nenorociti cu sticla-n mana!

Intr-un sat din Romania. Leana se intalneste cu o veche prietena care trecea prin localitate. Stau ele de vorba, isi povestesc viata si la un moment dat prietena o intreaba.
– Auzi, dar cu ce se ocupa sotul?
– E sticlar, raspunse ea.
– Aha…Dar inca se mai practica meseria asta in zilele noastre?
– Ei as, cum sa nu?! La noi in sat cel putin e cea mai la moda. Oriunde mergi, dai numai peste nenorociti cu sticla-n mana!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...