Unde a disparut lumina?

La un examen de promovare in grad la politie, comisarul sef le spune agentilor : - Baieti, problema pe care am sa v-o dau e menita sa va testeze capacitatea logica !Inchideti geamurile, trageti draperiile si aprindeti lumina. Fiti atenti: eu o sa sting lumina, dupa care voi trebuie sa-mi ziceti ce s-a intamplat cu ea, unde a disparut. Zis si facut, stinge ofiterul lumina, moment in care agentii, disperati incep sa dea din colt in colt ! Vazandu-i, comisarul le spune : - Nu pleaca nimeni din sectie, pana nu primesc raspunsul ! Astept in biroul meu ! Agentii scotocesc peste tot, toata ziua, toata dupa-masa si de-abia seara tarziu, unul dintre ei, rupt de oboseala, navaleste in biroul sefului, cu un ranjet victorios : - Domn' comisar sef, raportez! Am aflat unde a disparut lumina, dupa ce-ati inchis intrerupatorul !!! - Unde? - In frigider !!!

La un examen de promovare in grad la politie, comisarul sef le spune agentilor :
– Baieti, problema pe care am sa v-o dau e menita sa va testeze capacitatea logica !Inchideti geamurile, trageti draperiile si aprindeti lumina. Fiti atenti: eu o sa sting lumina, dupa care voi trebuie sa-mi ziceti ce s-a intamplat cu ea, unde a disparut. Zis si facut, stinge ofiterul lumina, moment in care agentii, disperati incep sa dea din colt in colt !
Vazandu-i, comisarul le spune :
– Nu pleaca nimeni din sectie, pana nu primesc raspunsul ! Astept in biroul meu !
Agentii scotocesc peste tot, toata ziua, toata dupa-masa si de-abia seara tarziu, unul dintre ei, rupt de oboseala, navaleste in biroul sefului, cu un ranjet victorios :
– Domn’ comisar sef, raportez! Am aflat unde a disparut lumina, dupa ce-ati inchis intrerupatorul !!!
– Unde?
– In frigider !!!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...