Noutati :

Un nou profet: Sfarsitul lumii vine in anul 2014! Vezi pe ce se bazeaza teoriile sale!

11 februarie, 2012 - 11:13 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
2

Sfarsitul lumii va veni anul viitor sau cel mai tarziu in 2014. Este parerea unui om de stiinta rus care isi sustine cu tarie teoriile sale in privinta sfarsitului acestei lumi.

El spune ca de vina sunt exploziile solare din ultima perioada care s-au intensificat. Tot din cauza acestor explozii solare ar fi aparut si vuiete sinistre, parca venite din cer, inregistrate de oameni in Canada, Statele Unite sau Ucraina.

Sunt scenariile apocaliptice care ar putea deveni realitate in urmatorii doi ani de zile si care ar putea matura pamantul dintr-o data. Asta sustine omul de stiinta, Elchin Khalilov, presedintele Organizatiei Mondiale pentru Cooperare stiintifica.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Am si eu o profetie. Apocalipsa impreuna cu sfarsitul lumii, vor venii in viitor, pentru ca am verificat, in trecut nu va venii !! E sigur. In ultimii 70 de ani in europa au fost 3 mari genii intelectualo-academice. Doi au murit, iar eu nu sunt prea bine. Credeti-ma, va venii in viitor!!

    • =)))))))))))))) auzi ma :)))) dupa nicku tau se pare ca esti un copil :-J =)) dute tare..sf lumii va veni cand vrea Dumnezeu ! hAi pa