Noutati :

Timisoara devine joi capitala bloggerilor, a jurnalistilor si a oamenilor de PR

9 mai, 2011 - 04:57 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: IT
0

TIMISOARA. Adunarea oamenilor din online se da joi la Timisoara. Zeci de bloggeri, jurnalisti si oameni de PR sunt asteptati in capitala Banatului sa vorbeasca despre meseria lor, joi dimineata.

Organizatorii vor sa-i faca sa constientizeze cat de importanta este comunicarea in cele trei domenii. In fata a peste 200 de tineri vor vorbi specialisti de comunicare din toata tara, care vor prezenta studii de caz si exemple concrete din viata de zi cu zi. In total, 13 speakeri vor comunica la prima conferinta regionala de comunicare online. Noutatea, spun organizatorii, o reprezinta dezbaterile de la finalul fiecarei sesiuni de discutii. In cadrul acestora, cei prezenti vor putea pune intrebari si afla raspunsuri la nelamuririle lor.

„Noi vrem sa facem un canal de comunicare, sa ne discutam problemele ca intr-un fel de familie. Sa ni le punem pe masa. Probabil o sa ne scoatem si ochii la un moment dat”, a spus, mai in gluma mai in serios Oltea Zambori, unul dintre organizatorii PR Beta.

Conferinta se va desfasura anual, iar in urma acesteia, Timisoara va avea prima „scoala” de PR din tara. Mai precis, specialistii de PR din Timisoara vor crea o platforma online prin intermediul careia studentii in comunicare sa poata invata meseria. Se vor desfasura workshop-uri si vor avea loc campanii de PR, pentru ca tinerii sa practice ceea ce invata in scoala.

Vezi aici programul PR Beta 2011:

8:00 – Sosirea participantilor
9:00 – Intro
9:15 – Matematica comunicarii online – Alina Crancau, Monica Jitariuc, Bogdana Butnar
10:15 – Debate 1
10:30 – Coffee Break
10:45 – Online-ul: Full time job sau hobby? – Alex Negrea, Bobby Voicu, Andrei Crivat, Raluca Popa
11:45 – Debate 2
12:00 – Pauza de pranz
13:00 – Campanii online romanesti de succes in 2010 – Ruxa Predescu, Stefan Szakal, Bogdan Theodor Olteanu, Ana Bulgar
14:20 – Coffee Break
15:00 – De la articolul publicitar la stirea de pe prima pagina – Amalia Matei, Victor Kapra, Cristina Bazavan
16:00 – Debate 4
16:30 – Inchidere programInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...