Noutati :

Teroristul Frugina de la Garda Financiara si „coletul” suspect din Prefectura Timis

28 iulie, 2011 - 11:44 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
3

Florin Frugina, directorul coordonator al Garzii Financiare Timis

Atentatele din Norvegia si scandalul monstru de la Deta i-au pus serios pe jar pe politistii timiseni. La ultima sedinta a Colegiului Prefectural, desfasurata la palatul Administrativ, una dintre zecile de persoane aflate in sala a uitat in urma o geanta, care, evident, a devenit suspecta.

Pachetul a fost imediat reperat de unul dintre jurnalisti care l-a anuntat pe un politist aflat pe holurile institutiei.

Omul legii a asigurat zona, a evacuat personalul din sala, a preluat cu inima in dinti „coletul”, probabil a scuipat in san, a deschis si a rasuflat usurat.

In geanta nu era nicio bomba, nici macar o arma, ci doar vreo doua acte ale proprietarului.

Acesta tare s-a mai bucurat cand si-a regasit lucrurile. El este nimeni altul decat Florin Frugina, directorul coordonator al Garzii Financiare Timis, care, chemat in graba la raport de reprezentantul Guvernului in teritoriu, si-a uitat geanta sub scaunul din sala de sedinta.

_________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cum a scuipat probabil in san un specialist genist trebuia, sau era portarul/femeia de serviciu

  2. Nu mai aruncati fituica asta peste tot ca murdariti orasul si mai si distrugeti padurile! Se aude domnule ministru Borbely?

  3. „cu inima-n dinti a rasuflat usurat, a scuipat in san”, nu a dat cumva si cu ghiocul? Vreti sa va bateti joc de genistii nostri care mor pe capete in Afganistan, iar la oamenii legii de ce nu ati pus ghilimele??? Or fi organe