Noutati :

Tempini da startul primului Maraton de cumparaturi din Timisoara

17 octombrie, 2017 - 01:45 PM
Autor: Anonim      
Categorie: DECO
0

TIMISOARA. Ce îi aşteaptă pe timişorenii care dovedesc capacitate de rezistenţă în cumpărături? Un Maraton cu beneficii şi training-uri nocturne. Aproape de miezul nopţii, la “linia de sosire”, maratoniştii pot participa la training-uri oferite de specialişti din sectorul construcţiilor. Surprizele sunt pregătite de firma Tempini România, cunoscută pentru produsele cu design care se pot regăsi în showroom-ul de pe Calea Aradului 115. Intrarea este liberă pentru toţi participanţii.

Maratonul înseamna luni întregi de pregătire meticuloasă şi antrenamente zilnice pentru a ajunge în formă optimă. Dacă nu există un plan exact pentru cursă, nu vor exista nici rezultate. La fel se întâmplă şi în construcţii şi amenajări interioare, spun organizatorii.

Documentarea, planul, identificarea necesităţilor, sunt doar câteva elemente dintr-un puzzle ce trebuie puse cap la cap, pentru a reda panorama completă a viitoarei locuinţe. Internetul şi sfaturile prietenilor sunt de folos, însă de multe ori, avem tendinţa să “ne rătăcim” în informaţii. Tocmai din acest motiv, ne-am gândit, să oferim o recompensă participanţilor, una folositoare pentru viitorul lor: training-uri ce concentrează maximum de informaţii, într-un timp record.

Cursurile se vor desfăşura la finalul fiecărei zile, astfel încât doar cei interesaţi şi cei care dovedesc o capacitate de rezistenţă sporită, pot să participe.

Nu am introdus vreun criteriu de participare, dorim ca cei cu adevărat motivaţi să primească informaţiile”, declară Gigi Nacev, manager Tempini România.

Tema abordată este legată de amenajări interioare, rolul şi importanţa designului, stiluri ambientale, felul cum în care acestea trebuie să fie alese în funcţie de texturi, culori, rezistenţă, durabilitate, tendinţe, calitate, dar şi detalii tehnice despre modul în care trebuie folosite.

Primul curs de Project Management începe joi, la ora 22.00 şi se termină la ora 00.00, urmat de cursul despre Materiale şi finisaje, care va începe de la ora 00.00 şi va dura până la ora 2.00.

În cea de-a doua noapte, vineri, 20 octombrie, se vor desfăşura cursuri de Arhitectură, respectiv Design, după acelaşi program. Toţi participanţii vor putea adresa întrebări referitoare la proiectele de amenajări, şantierele în lucru, sau viitoarele şantiere.
Detalii şi informaţii pe pagina de Facebook!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...