Noutati :

Tempini da startul primei editii a ‘Maratonului cumparaturilor’ la Timisoara

2 octombrie, 2017 - 06:27 PM
Autor: Anonim      
Categorie: DECO
0

TIMISOARA. Începând de joi, 19 octombrie, până sâmbătă, 21 octombrie, timişorenii au parte de 48 de ore de maraton. Tempini România lansează prima ediţie a Maratonului cumpărăturilor.

Timp de 2 zile şi 2 nopţi toată lumea este aşteptată să îşi testeze limitele şi să înregistreze noi performanţe în clasamentele amenajărilor interioare şi exterioare.  (Facebook event aici).

Startul se va da joi, 19 octombrie, de la ora 9.00, într-o atmosferă de sărbătoare, creată în spiritul competiţiilor sportive.

La acest maraton startul va fi unul mai relaxat, începând chiar cu un pahar de şampanie. Nu vor lipsi însă energia, încălţămintea confortabilă şi dorinţa ca visul să devină realitate.

Pe parcursul evenimentului participanţii sunt aşteptaţi să vină însoţiţi de familie, prieteni sau de alte grupuri care le-ar putea oferi susţinerea, sprijinul mental şi chiar fizic. Potrivit organizatorilor, pentru clasamentele finale, decisive vor fi motivaţia – dorinţa de a găsi ceea ce caută, spiritul de echipă şi rezistenţa.

Pe lângă starea de bine pe care ţi-o oferă o întrecere, maratonul cumpărăturilor are ca tematică stilul de viaţă sănătos pentru că, explică organizatorii, “în primul rând să ieşi afară din casă este un lucru benefic pentru sănătate, la fel de sănătos cum este să găseşti lucrurile care îţi fac locuinţa comodă, cele care te ajută să te simţi fericit. Se apropie sezonul rece, oamenii ar trebui să îşi creeze spaţii ambientale care, la finalul zilei, să-i aștepte cu relaxare şi confort. La Tempini, în luna octombrie aducem colecţiile noi, care vor fi puse în vânzare în cadrul evenimentului. Ne-am gândit să creăm acest maraton pentru a atrage cumpărătorii obişnuiţi cu shopping-ul on-line, într-o atmosferă care să îi activeze, să îi facă să socializeze şi să fie mai senini”, declară organizatorii.

Maratonul nu are limită de vârstă, fie că eşti ciclist, it-ist, baschetbalist, șahist, student sau inginer, acesta este un eveniment deschis tuturor, de la profesionişti, designeri, arhitecţi, până la publicul larg, adică cei care iubesc cumpărăturile, designul, sau doresc să-și amenajeze casa.

Organizatorii îi sfătuiesc pe participanţi ca înainte de mataron să se facă atât încălzirea, cât şi antrenamentele – documentarea în prealabil.

Detaliile evenimentului, pe pagina de Facebook!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...