Tech Mahindra BPS acum in Romania

TIMISOARA. Lumea se afla intr-o schimbare constanta. Aceasta schimbare este determinata de interfetele digitale, internet, mobilitate, Analytics, Cloud, Securitate si social media. Este vital pentru companii sa fie pregatite pentru viitor, recunoscand „digitalul” ca parte inerenta a strategiei lor – Tech Mahindra Business Process Services (BPS), care are primul centru de dezvoltare din Romania la Timisoara, este in fruntea acestei evolutii tehnologice.

Segmentul BPS a Tech Mahindra, o companie IT+ Business Process Services de 4,9 miliarde de dolari, are o amprenta ce acopera 46.100 FTE si 6600 BOTS si accepta operatiunile de front si back office pentru peste 170 de clienti, in peste 50 de limbi. Acesta furnizeaza servicii de CX Digital si Back Office de noua generatie in mai multe industrii, care includ telecomunicatii, media si divertisment, retail si CPG, sanatate si stiinte ale vietii, servicii bancare si financiare, transport, ospitalitate si logistica, productie si utilitati.

Solutiile se bazeaza pe modelul AAC de generatie urmatoare, de exemplu: inteligenta artificiala, analytics, automatizare si consultanta; servicii furnizate printr-o forta de munca digitala umana multilingva. De asemenea, are 54.000 angajati cu inalta calificare, care opereaza din 28 de centre de livrare raspandite in 13 tari.

Abordarea companiei este sa inteleaga lumea clientilor si sa colaboreze mai mult pentru a creste valoarea afacerii, a oferi beneficii de transformare, a aduce factori de eficienta prin soluții bazate pe platforme, automatizare prin robotica si inteligenta artificiala, in cele din urma concentrandu-se pe a-i ajuta sa obtina succes intr-un mediu din ce in ce mai digital si o lume perturbatoare.

Lumea conectata

Consumatorii au emis un ultimatum pietei – schimba sau dispari. ”Inarmati” cu informatii si experiente  cu aplicatiile si marcile lider de piata, consumatorii au nevoie de acces si interactiune cu marcile pe care le favorizeaza, de la smartphone-uri si tablete pana la telefoane si chioscuri din magazine sau sucursale. 

Tech Mahindra a facut puntea dintre back office si front office pentru a automatiza procesele si a imbunatati experienta clientilor.

Tech Mahindra BPS deschide drumul in transformarea experientei clientilor si imbunatatirea experientelor digitale in fiecare zi, oferind: Transformare front office condusa de tehnologie; Transformare de mijloc si back office condusa de platforma; Eficienta prin solutii bazate pe platforme, automatizare, inteligenta artificiala si analiza

Tech Mahindra Business Process Services este lider in trei segmente cheie de piata ale evaluarii NEAT: Capacitatea de imbunatatire a CX, Capacitatea de generare a veniturilor si Capacitatea de optimizare a costurilor.

Aceasta companie detine numeroase premii ale industriei, precum si:

 • Premiul GSA – Contractul international de externalizare al anului (2017)
 • Premiul Gallup Great Workplace – (2016, 2017 si 2018)
 • Orientare catre client si excelenta operaționala – Premiile pentru afaceri din Marea Britanie (2017)
 • Premiul Netgear pentru cel mai mare FCR (2015-18)
 • Premiul ISG Paragon 2018 – Australia (categoria colaborare)

Cultura organizationala

Din perspectiva culturii organizationale, Tech Mahindra este mai mult decat o companie care activeaza in industria technologiei si a informatiei. Tech Mahindra este “acasa”, locul unde colegii se simt in largul lor, unde hi-5-urile virtuale, zambetele de sub masca, buna dispozitie, hype-ul pozitiv si latura umana este mereu prezenta si chiar se observa zilnic. Mediul de lucru este atat de placut, incat Tech Mahindra este recunoscuta de catre Autoritatea Globala privind Cultura Organizationala ca si GP2W (Great Place to Work).  

Tech Mahindra BPS ofera solutii complexe digitale next gen de back office in cadrul multiplelor industrii si recruteaza pentru biroul din Timisoara pentru a-si extinde echipa, oferind multiple pozitii de suport clienti pentru vorbitori de limbi straine. 

„Abordarea noastra privind conceptul de succes, de a triumfa, de a ne ridica si a face fata provocarilor si a cuceri obiectivele din calea noastra, porneste de la clientul nostru, de la cum creionam lumea in jurul clientului, si cum noi printr-un parteneriat de success cu acesta, putem sa identificam valoarea si sa o imbunatatim livrand transformarea imposibilului in posibil, integrand in mod eficient solutii bazate pe platforme digitale cu ajutorul automatizarilor si a Inteligentei Artificiale, in cele din urma sa fim alaturi de partenerul nostru, atunci cand obtinem succes-ul pentru care am luptat impreuna, inregistrand victorie in nisa de business in care activam in cadrul acestor momente dificile din lume si in aceasta piata plina de transformari si provocari digitale”, au declarat reprezentantii companiei Tech Mahindra.

Tech Mahindra este lider pe piata globala privind furnizarea de servicii si solutii digitale, consultanta, ingineria afacerilor, BPO, Comunicare, solutii pentru Interprinderi, Sectorul Public, Testare, Mobilitate si Infrastructura digitala. In cadrul business-ului la nivel global sunt ~240.000 de colegi/e, cu o prezenta in peste 100 de tari, ancorati in 22 de industrii si in 11 sectoare de activitate. 

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. Salariu spune:

  Spune ce salariu dai, ca degeaba zici de 4 miliarde venit sau cheltuieli sau ce o fi daca tu dai 500 euro pe luna. Prefer pe unu care incaseaza 100.000 euro pe an si plateste 5000 salariu pe luna. Nu am trairi superioare ca firma face nu stiu cat profit, iar la faza cu stabilitatea sa ma lase ca oricum nu stau mai mult de 2 ani intr-un loc.

 2. de evitat spune:

  Cat bullshit intr-un singur articol

 3. Scîrbit de prosti! spune:

  Ca daca traduceau ..Bussines Process Services in ROMANA isi pierdeau coaiele…Parca au inebunit toti!Nu se mai poate trece denumirea unei firme,fenomen sau orice sintagma in ROMANA că a dispărut dictionarul!In Anglia sau America o denumire sau alta se scrie in…romaneste!?????