Noutati :

Stii cum sa navighezi pe internet in anonimat? Exista cateva setari pentru fiecare browser

14 aprilie, 2012 - 10:57 AM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Activitatile de navigare in spatiul web nu sunt anonime, multe din informatiile de verificare sunt transmise site-urilor pe care utilizatorul le acceseaza. Iata cum poti folosi internetul in anonimat, in functie de browser.

Pentru Internet Explorer

Porneste browser-ul Internet Explorer si acceseaza meniul Tools. Faceti click pe InPrivate Browsing pentru a deschide o noua fereastra care invoca navigatul privat. Alternativ, mai pot fi folosite si tastele „Ctrl-Shift-P” pentru a lansa aceeasi fereastra de navigare, sau faceti click dreapta pe iconita Internet Explorer din bara de activitati si selectati „InPrivate Browsing” din meniul contextual.

Cautarea pe internet se face absolut normal. Daca vizitati site-uri unde aveti nevoie de cont, va fi nevoie sa faceti acest lucru manual, intrucat InPrivate Browsing nu incarca nicio informatie in cache sau cookie-uri de la sesiune de navigare anterioare. Daca insa va intoarceti la unul din site-urile deja accesate in cadrul aceleiasi sesiuni, atunci informatiile sunt stocate in mod obisnuit.

Inchideti fereastra de navigare InPrivate atunci cand ati terminat.

Citeste cum  navighez celelalte browsere pe www.rtv.net.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...