Noutati :

Situatia Clinicii de Chirurgie Cardiaca din Timisoara, neschimbata. Ministerul Sanatatii nu a dat niciun ban!

4 aprilie, 2013 - 10:12 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Situatia Clinicii de Chirurgie Cardiaca din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare din Timisoara este inca incerta, din cauza lipsei de bani. In continuare doar urgentele se opereaza.

Managerul general al Institutuluid e Boli Cardiovasculare din Timisoara, Ranko Szuhanek, a declarat ca Ministerul Sanatatii nu a alocat niciun leu, nici clinicii si nici institutului. Din banii proprii au fost cumparate „materiale nespecifice” care au costat aproximativ 150.000 de lei la care se adauga TVA.

Ministerul Sanatatii nu a facut nicio plata. Au venit, in schimb, unele materiale nespecifice pe o comanda facuta vineri si care nu are nimic in comun cu programele de sanatate, dar care indestuleaza tot institutul pentru 4-6 saptamani„, a declarat Szuhanek.

Potrivit managerului general, materialele nespecifice sunt de fapt seringile, fesele, leucoplastul si altele asemenea.

Nimeni din Institut nu va mai avea nevoie sa comunice nimic!

Managerul general al Institutului de Boli Cardiovasculare, Ranko Szuhanek, a declarat, totodata, ca va da o decizie pentru ca nimeni din unitatea medicale pe care o conduce, fie asistente, fie profesori, sa nu mai comunice nimic nimanui.

Voi da o decizie ca nimeni din Institut sa nu mai comunice nimic, cu exceptia conducerii deoarece tot acest scandal mediatic a fost lansat de persoane care nu au fost abilitate sa comunice presei„, a declarat Szuhanek.

Intrebat daca s-a luat o decizie privind sanctionarea sefului Clinicii de Chirurgie Cardiaca, prof.dr. Marian Gaspar pentru ca a dat publicitatii cazul, Szuhanek a spus ca in zilele urmatoare se va intalni cu juristii pentru a discuta despre eventuale sanctiuni.

CITESTE SI: S-a pus lacatul pe una din clinicile de elita ale Timisoarei: Clinica de Chirurgie Cardiaca din cadrul Institutului de Boli Cardio-Vasculare s-a inchis din lipsa de bani

CITESTE SI: Profesorul Marian Gaspar care a anuntat inchiderea Clinicii de Chirurgie Cardiovasculara de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara, ar putea fi sanctionatInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...