Noutati :

Silvia Jabri, respinsa la admiterea in… Mall

30 iunie, 2011 - 02:41 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
4

In tentativa de a repune pe piata fitness-ului una dintre cele mai mari sali de profil din Timisoara, noii detinatori ai francizei World Class – doi oameni de afaceri de etnie araba – au demarat procesul de selectie a instructorilor de specialitate si a staff-ului administrativ.

Sursele noastre abil conspirate pe terasele din mall ne-au sesizat ca standardele noilor investitori sunt atat de ridicate, incat candidatii la angajare sunt respinsi pe banda rulanta, nefacand exceptie nici unii candidati cu pretentii in fitness-ul mioritic.

Este si cazul specialistei in zumba, Silvia Jabri, care s-a prezentat cu incredere la testul de instructor, a sarit, a dansat, a executat un spagat perfect, insa nu a reusit sa convinga juriul ca ar fi persoana potrivita pentru a preda ore de aerobic. Candidatura sa a fost respinsa delicat, cu scuzele de rigoare.

Silvia ii suspecteaza de bete in roate pe fostul sot, dar si pe o fosta colega care s-a simtit mai tot timpul concurata la zumba.

De nervi, verisoara primara a nonconformistului om de televiziune Andrei Gheorghe a promis ca va investi o gramada de bani in cateva sali de zumba, pentru a confisca toata clientela de calitate din atelierul de slefuit forme si muschi de pe acoperisul mall-ului…

_________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. eu cred ca silvia a candidat la postul de manager! asa am auzit o barfa la mezeluri, la auchan, vorbeau doi barbati cu tricouri negre cu snur

  2. Eu cred ca Silvia ar trebui sa-i lase pe cei tineri sa faca ceva cu viata lor, ea are si destui bani si destui ani.

  3. „atelierul de slefuit forme si muschi de pe acoperisul mall-ului”
    hahahahahahahahahahahahahaahahahahaha

    Batrana Silvia !!!

  4. Batrana?Dar cat are 85 ani?Voi la 40 ani numiti o femeie batrana/Doamneee 🙂