Noutati :

Sedinte de machiaj, pilates, coafuri, body painting sau cursuri de manichiura la targul de frumusete si sanatate de la Iulius Mall

24 iunie, 2011 - 04:57 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: IT
0

TIMISOARA. Sanatatea si frumusetea fac casa buna la mall in acest sfarsit de saptamana. Sute de produse de frumusete le asteapta pe timisorence la Expo Beauty. Se tin si cursuri de manichiura, dar si sedinte de machiaj.

Expo Beauty si-a deschis portile vineri dupa-amiaza, la demisolul Iulius Mall si in zona Centrului Info, de la parter, cu un moment in care femeile au putut face tratamente antistress si antipoluare, dar si tratamente faciala pe baza de ciocolata.

Evenimentul a continuat cu showuri de machiaj sustinute de stilistul Alexandru Radulescu, dar si cu o serie de cursuri de masaj. Din program nu au lipsit nici exercitiile de pilates, iar viitoarele mirese si-au putut alege coafurile si machiajele pentru ziua cea mare.

Actiunile continua si sambata si duminica, cu momente de aplicatii de unghii false, showuri de machiaj, cursuri de manichiura, machiaje de seara, bronzare organica, dansuri latino, body painting, procedee de slabire ultrarapida si multe altele.

Expo Beauty isi inchide portile duminica seara.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor