Noutati :

Se fac teste gratuite de COVID pentru profesori si ceilalti angajati ai mai multor scoli la Spitalul Judetean Timisoara

9 septembrie, 2020 - 12:30 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
2

TIMISOARA. Personalul didactic si non-didactic al scolilor pentru copii cu nevoi speciale din judet va fi testat gratuit pentru COVID-19, la Spitalul Judetean Timisoara.

CITESTE SI: Copiii care ar trebui sa invete online. Avertismentul medicului Virgil Musta de la Timisoara

Anuntul a fost facut de managerul spitalului, Raul Patrascu. Acesta a precizat ca aproximativ 900 de persoane vor beneficia de aceste teste. Consiliul Judetean Timis a alocat fondurile necesare.

Noi, cei de la Spitalul Judetean Timisoara, dorim sa ii ajutam cat mai mult pe toti cei care au nevoie. In semn de solidaritate, pentru a sprijni procesul educational, ne-am oferit si am inceput sa testam deja gratuit tot personalul didactic si non-didactic care este arondat scolilor pentru copiii cu nevoi speciale din Judetul Timis. Vorbim de aproximativ 900 de oameni pentru care am cerut si am reusit sa obtinem fondurile necesare din partea Consiliului Judetean Timis, astfel incat acesti copii care au cea mai mare nevoie sa poata avea acces in siguranta la servicii de educatie. Promitem in continuare sa continuam sa ne dezvoltam pe toate planurile si sa ii sprijinim cu tot ce putem, la cele mai mari standarde, pe toti cei care au nevoie de noi„, a anuntat Raul Patrascu, pe Facebook.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Eu daca nu as avea simptome nu as face testul nici daca m-ar obliga! Primul motiv este rata imensa de eroare la teste. Deci pot sa pic de „fazan” si daca sunt sanatos. Nu asta e marea problema, problema e ca Statul Roman se pisa cu bolta peste mine in perioada urmatoare. Eu cetățean resposabil, chiar asimptomatic nu vreau sa infectez pe altii iar Statul imi da „jet”? Acum sa explic ce am vrut sa spun. Am exemplul unui coleg de munca. Unul din colegii cu care lucra s-a imbolnavit. Cu simptome si restul, a fost internat. El ca si contact direct a fost testat pozitiv. Ok. Fara simptome, izolare 2 săptămâni cu concediu medical platiti. Pana aici totul in regula. Acum începe mizeria pe care o face Statul Roman. Dupa doua săptămâni DSP -ul zice ca e OK, sa se întoarcă la lucru. El vrea sa fie sigur ca nu mai e bolnav ( atenție, fara simptome) si cere sa fie testat. Sfatul spune „pe a ma-tii”, daca vrei test il platesti! Omul se trateaza pe banii lui, 250 lei, si tot pozitiv iese. Spune sunt pozitiv inca, ce fac? Mai stau doua săptămâni in izolare, primesc concediu medical? Statul spune „m__ie ” prietene, concediu medical nu mai primesti! Mergi la serviciu daca vrei bani. Omul nu vrea sa-si puna in pericol colegii si nu vrea sa se întoarcă la lucru pana nu negativ. Si asa mai trece inca o luna in care omul se testeaza in fiecare saptamana pe banii lui si tot pozitiv iese! O luna de stat acasă fara salariu, cu vreo 2.000 lei dați pe teste! Omul are familie si copii prescolari! Sta acasă fara bani si plătește teste! Pe Stat nici in cur nu-l doare dar ne cere sa fim cetățeni responsabili?
    Uite asta patesti cand esti cetățean responsabil in Romania! Mai mergeti voi in chestia aia care se referă la mama voastra! Nu e caz izolat s-a ajuns si la judecata pe spete indentice in care cetatenii au dat in judecata Statul. Eu unul am ajuns la faza la care as refuza restul si daca am avut contact direct cu cineva infectat. Daca nu am simptome nu vreau sa fiu testat si poate sa ajung bătaia de joc a unui Stat care se pisa pe cetățeni! Ajung la judecata cu Statul pentru asta? Ok. Imi iau un „gunoi ” de avocat care stie sa lungeasca procesul pana cand nu o sa se mai vorbească de Covid-19, o sa se facă up-grade la Covid-25 ca si la soft si asta este! O sa treaca ceva ani, ma duc si in concedii in Spania si Italia, si daca nu se potolesc ăștia poate rămân acolo. Cum Statului i se rupe de mine si mie mi se rupe! Injurati-ma daca doriti, dar eu m-am saturat.

  2. Atata vreme cat elevii nu sunt testati , e un ABUZ sa obligati sa se testeze profesorii , chiar si gratuit ! Si elevii pot fi infectati ! Si testele pot fi deja infectate ! Sau sa dea erori !