Noutati :

Schimbare uriasa in domeniul comunicatiilor. Vor fi afectate dispozitivele pe care le folosesti zilnic

20 februarie, 2016 - 04:19 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
1

Noile descoperiri tehnologice aduc imbunatatiri in toate segmentele vietii. Specialistii se asteapta ca in urmatorii ani, cartela SIM cu care suntem obisnuiti cu totii, sa fie o simpla piesa de muzeu.

Cartelele telefonice clasice SIM vor fi inlocuite treptat cu cipuri integrate in telefoane mobile si tablete electronice care le vor permite utilizatorilor sa schimbe operatorul de telefonie prin simpla atingere a ecranului dispozitivului, afirma specialisti citati de publicatia italiana La Stampa.

In momentul de fata, in lume sunt circa sapte miliarde de cartele SIM (modul pentru identitatea abonatului / subscriber identity module), potrivit unui raport al companiei Ericsson care va fi prezentat la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile, programat sa inceapa luni in orasul spaniol Barcelona.

La targul de telecomunicatii mobile de la Barcelona, cel mai mare eveniment de profil din lume, vor fi prezentate o serie de noi tipuri de telefoane android, tablete electronice si ceasuri inteligente.

Citeste mai multe: AICI

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Interesanta abordare insa cred ca sunt inca multe de sups. Totusi imi pare bine ca a fost abordat acest subiect. O sa marchez acest site pentru a reveni mai tarziu, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com