Sarutul si carpitura

Intr-un tren ce mergea de la Cluj la Bucuresti, in acelasi compartiment, erau o doamna mai in varsta cu fiica ei, langa tinara fata statea un domn mai in varsta, in partea opusa stateau doi tineri, un oltean si un ardelean. Tot timpul calatoriei tanarul oltean nu inceta sa faca complimente fetei. La un moment dat, trenul intra in tunel si se aude un sarut prelung si o "carpitura" de palma. Dupa ce trenul iese din tunel fiecare se gandea: Doamna in varsta: "Tampitul asta de bosorog a incercat sa ma sarute, da' din gresala a sarutat-o pe fica mea si ea l-a "pocnit". Domnul in varsta: "Tampitii astia tineri au incercat sa o sarute pe asta mica si au luat-o peste gura." Olteanul: "Zapacitul asta de ardelean a incercat sa sarute fata, ea a crezut ca eu am incercat sa o sarut si mi-a trasnit una." Ardeleanul: "Abia astept sa mai prind un tunel, sa mai imit odata zgomotul unui sarut si sa ii mai trag o palma olteanului asta, ca asa ma inerveza "moaca" lui, de numa!"

Intr-un tren ce mergea de la Cluj la Bucuresti, in acelasi compartiment, erau o doamna mai in varsta cu fiica ei, langa tinara fata statea un domn mai in varsta, in partea opusa stateau doi tineri, un oltean si un ardelean. Tot timpul calatoriei tanarul oltean nu inceta sa faca complimente fetei. La un moment dat, trenul intra in tunel si se aude un sarut prelung si o „carpitura” de palma. Dupa ce trenul iese din tunel fiecare se gandea:

Doamna in varsta: „Tampitul asta de bosorog a incercat sa ma sarute, da’ din gresala a sarutat-o pe fica mea si ea l-a „pocnit”.
Domnul in varsta: „Tampitii astia tineri au incercat sa o sarute pe asta mica si au luat-o peste gura.”
Olteanul: „Zapacitul asta de ardelean a incercat sa sarute fata, ea a crezut ca eu am incercat sa o sarut si mi-a trasnit una.”
Ardeleanul: „Abia astept sa mai prind un tunel, sa mai imit odata zgomotul unui sarut si sa ii mai trag o palma olteanului asta, ca asa ma inerveza „moaca” lui, de numa!”

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.