Sandel Palade cere ajutorul „politistilor-hingheri”!

Sandel Palade

Sandel Palade

Pensionat imediat dupa schimbarea din functie pentru a nu mai reveni printre fostii subordonati ca simplu politist, fostul sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, comisarul sef Sandel Palade, a renuntat la vibratia citadina pentru a se muta la tara. Si-a stabilit cartierul general in comuna Otelec – departe de posturile de politie unde, prin 2007, cand indeplinea functia de sef al corpului de control al inspectorului sef Ioan Dascalu, a demis sau scos la pensie coloneii cu pete pe chipiu, si a inceput procesul de defibrilare, dupa aproape 20 de ani de vanatoare de infractori.

Nimic nu s-a mai auzit de fostul comandant al IPJ Timis, pana zilele trecute cand unul dintre operatorii de la 112 a raspuns la un apel de urgenta si a aflat cu surprindere ca la capatul firului este chiar comisarul sef in rezerva Sandel Palade. Pe un ton autoritar, Palade a cerut interventia neintarziata a unui echipaj de politie, pentru rezolvarea problemei cainilor vagabonzi din Otelec, care-i transforma tihna senectutii intr-un adevarat calvar. Intrunita in regim de urgenta, comanda inspectoratului a incercat repartizarea cererii catre biroul hingheri, insa a aflat la timp ca acesta n-a existat niciodata in organigrama politieneasca…

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.