Noutati :

Samsung Galaxy S III, cel mai nou smartphone de pe piata, a fost lansat la Londra

4 mai, 2012 - 12:19 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
3

Noutati pe piata telefoanelor! Samsung a lansat, joi seara, la Londra, noul smartphone Galaxy III, telefonul anuntat ca fiind de acum marele rival al iPhone-ului produs de Apple. Vezi cum arata noul Samsung!

Smartphone-ul are un procesor Exynos quad-core, un ecran HD AMOLED de 4,8 inch, o camera foto de 8 megapixeli si vine in trei variante – 16GB, 32GB si 64GB si este compatibil cu carduri SD.

Noul smartphone de la Samsung va putea fi incarcat wireless si va fi disponibil in doua culori – Pebble Blue si Marble White.

Galaxy S III va fi lansat mai intai in Europa, pe 29 mai, urmand ca apoi sa fie distribuit in intreaga lume.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Evenimentul de lansare a fost grozav, l-am vazut live pe pagina de facebook a samsungmobilers, mi s-a parut mai bun decat cele ale Apple, iar SIII este intr-adevar ‘mai uman’.

  2. SIII a creat foarte multe discutii, sunt multi carcotasi care il ataca fara sa-l fi vazut. In schimb toti cei care l-au avut in teste spun in reviste sau pe siteurile de specialitate ca este o experienta complet noua si ofera mai mult decat oricare alt smartphone. Primele teste arata ca performentele sunt net superioare competitorului direct de la HTC>

    • Da, cam asta e conncluzia reviewurilor, scorurile in benchmarkuri sunt cu aproape 50% mai bune pentru SIII fata de HTC One X si autonomia baterie de pe Galaxy este superioara… Eu cred ca e cel mai smart smartphone in momentul asta 😀