Revolutionarii folosesc Torser impotriva atacurilor psihotronice!


  Pareri

 1. urgent trebuie confiscate averiile REVOLUTINARILOR, scursurile astea ale societatii au primit gratis de la stat casa, terenuri si scutiri de impozite plus in fiecare luna primesc minim 500 de euro, in timp ce milioane de Romani muncesc ca sclavii pe 700 Ron, iar din aia 700 de ron pe care-i primim noi putem plati toate taxele si impozitele, si nu am primit de la stat casa si teren…RUSINE ACESTOR REVOLUTIONARI, URGENT TREBUIE DATA O LEGE PRIN CARE SA LI SE CONFISTE TOTE BUNURILE( primite pentru ca, cica, sunt revolutionari intr-o revolutie care nu a existat)! IN FELUL ACETSA AR IESI TARA DIN CRIZA

 2. ..mai sunt locuri libere la jebel,nu?

 3. Asta da metamorfoza jurnalistica. Revolutionarii…” din titlu devin „…unii revolutionari timisoreni…” pentru ca pe final sa avem „… Florin Tudose, unul dintre …”

 4. subscriu patriotul … oamenii lui Iliescu! asa zisii revolutionari o categorie bine protejata, pregatita inainte de 89 , contra cui au luptat? ei sunt cei care au tras in demonstranti . ..din acest motiv au redus pensiile ca acestia sa fie platiti „parfumat” In timp ce veteranii de razboi care au luptat pentru liberarea tarii au primit indemnizatii de batjocora.

  • Bai nene,tu nu vezi ca omul a decedat??Nebunule

 5. Ce este TORSER ?
  TORSER este primul dispozitiv portabil care asigura echilibrul bioenergetic si protectie bioinformationala complexa omului la radiatii electromagnetice, geopatogene, psihotronice si de alta natura, bazat pe cea mai avansata tehnologie in domeniul fizicii cuantice.
  Torser este elaborat in Ucraina pe baza tehnologiilor militare rusesti de catre oameni de stiinta care au lucrat la proiectul de neutralizare a reactoului de la Cernobil.
  In Torser sunt utilizate tehnologii unicat, si anume, „incarcare in camp de torsiune”, microgeneratorul magnetic cu polul sferic, nucleul matriceal quasi-fractalic. Are perioada de functionare minim 8 ani, raza de actiune de 2.5m si cel mai important, Torser nu are sursa de alimentare electrica, desi nu produce campuri electromagnetice nocive precum celelalte aparate existente pe piata care folosesc bateria sau priza electrica.
  Torser, fiind generator bioenergoinformational, permite actionarea concometent pe toate 3 nivele principale al organismului: informational, energetic si fizic.
  Pe baza cercetarilor si a experimentelor recente, s-a descoperit ca, in timpul functionarii calculatoarelor, televizoarelor, telefoanelor mobile, a cuptoarelor cu microunde, transportului electric, a sistemelor de teleradiocomunicatii si a altor echipamente electrice, este prezent campul axial de stanga (levogir)- componenta a radiatiilor electromagnetice care este dovedit nociv si afecteaza grav structura energoinformationala a omului.
  Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO) avertizeaza ca tocmai datorita acestor radiatii electromagnetice apar primele simptome comune precum: usturime oculara, dureri de cap, acnee, caderea parului, somnolenta, stari depresive, nervozitate, scaderea libidoului, etc.
  Ultimele studii in domeniul bio-fizicii efectuate de Institutul de Sanatate Publica din Romania confirma ca aceste simptome, in timp relativ scurt, duc la cele mai grave imbolnaviri: a sistemului imunitar, endocrin, psihic, reproductiv. Printre primele se enumara: afectiuni psihoemotionale, cardiovasculare, gastrointestinale, dermatologice, urogenitale, canceroase, etc.
  La primul contact cu Torser, aproape toti utilizatorii confirma aparitia rapida starilor precum: liniste si echilibrul, somn mult mai profund si mai odihnitor, disparitia sau ameliorarea puternica a durerilor dupa aplicarea Torser-ului pe zone cu probleme, furnicaturi, caldura sau rece in anumite parti ale corpului care dispar in scurt timp, toate acestea fiind rezultatul proceselor rapide de crestere si echilibrare a bioenergiei.
  Efectul rapid de protectie, energizare si echilbrare in urma utilizarii Torser-ului a fost dovedit prin zeci de mii de teste cu ajutorul diferitelor aparate medicale precum complexul computerizat GDV-Camera sau aparatelor de biorezonanta precum Oberon, Tordi, Scio, etc.

 6. Vreau sa va povestesc despre necazul meu, care m-a chinuit ani buni si a transformat viata mea intr-un calvar. Aveam dese atacuri de panica si la 2-3 zile chemam ambulanta, chiar si in timpul noptii, pentru ca imi era teama sa respir si sa dorm. De fiecare data aveam impresia ca mor. Ma cuprindea o teama cumplita si nu puteam sa dorm aproape toata noaptea. Intr-o zi, o prietena mi-a aratat dispozitivul Torser si era foarte convinsa ca ma poate ajuta si pe mine. Ce sa spun, imi era greu sa cred ca, dupa atatia ani de chin si de tot felul de tratamente care mai de care.
  Multumesc lui Dumnezeu ca m-a luminat, si intr-o zi am cumparat acest aparat. A doua zi dimineata, stateam in pat si nu mi venea sa cred – am dormit toata noaptea fara sa am crize de panica. De cand il port, ma culc seara la zece si ma trezesc pe la ora sase dimineata. Tot timpul asta dorm linistita. Pe langa aceste atacuri de panica, mai am si bronsita, si insuficienta respiratorie. De cand port Torser-ul cu fata pe zona pieptului, am inceput sa expectorez (ceea ce nu reuseam pana acum) si ce este absolut uimitor – nu ma mai sufoc. Acum imi permit chiar si o cafea dimineata, lucru pe care demult nu-l mai facusem. Cat beau cafeaua, pun Torser-ul la flori si apoi il folosesc din nou. Mi-e cel mai bun tovaras de somn si de plimbare. Cu Torser ma simt minunat! Simt din nou ca traiesc!

 7. Odata, am avut o infectie puternica la masea, mi se umflase tot obrazul si ma durea ingrozitor. Nu stiam ce sa fac, dar n-am vrut sa mai iau antibiotic, deoarece data trecuta am luat Augmentin si am facut o micoza foarte urata. Am pus Torser pe locul inflamat si, spre uimirea mea, durerea mi-a trecut aproape instantaneu, iar in doua zile s-a dus si infectia. Alta data, aveam dureri foarte mari de spate, ca nici nu mai puteam sa ma dau jos din pat si nici nu puteam sa imi tin copilul in brate. Am urmat schema de tratament cu Torser pentru spate si am ramas inca o data uimita, durerea in cateva ore a trecut. Alta data, bebelusul meu a era foarte agitat pentru ca ii cresteau dintisorii. I-am pus Torserul sub pernuta lui. Din acest moment a incetat sa planga, s-a linistit si a dormit neintors toata noaptea. De asemenea, cand am Torserul cu mine, persoanele din jurul meu au un alt comportament, devin mult mai calme si mai amabile. Sunt foarte multumita ca acest minunat aparat face parte din familia mea si ca va fi de ajutor de fiecare data cand este nevoie.