Razboi intre Google si Facebook

Google anunta ca nu va mai permite retelelor sociale precum Facebook sa aiba acces la informatii de contact ale utilizatorilor Gmail. Google a permis utilizatorilor sai sa transfere date, inclusiv contacte, catre alte site-uri.Pana acum, utilizatorii Facebook puteau invita prietenii din lista de Gmail pe reteaua de socializare. Google a ajutat astfel reteaua Facebook sa creasca. Dar spre deosebire de Google, Facebook nu le permite utilizatorilor sa transfere datele partenerilor din retea pe alte site-uri. Cei de la Google au cerut recent sa aiba acces la lista utilizatorilor Facebook dar solicitarea a fost respinsa. Zvonurile spun ca si Google pregateste o retea de socializare pe care sa o lanseze pe piata in curand. Acum se afla la faza de teste in interiorul companiei.

Google anunta ca nu va mai permite retelelor sociale precum Facebook sa aiba acces la informatii de contact ale utilizatorilor Gmail.

Google a permis utilizatorilor sai sa transfere date, inclusiv contacte, catre alte site-uri.Pana acum, utilizatorii Facebook puteau invita prietenii din lista de Gmail pe reteaua de socializare. Google a ajutat astfel reteaua Facebook sa creasca.

Dar spre deosebire de Google, Facebook nu le permite utilizatorilor sa transfere datele partenerilor din retea pe alte site-uri.

Cei de la Google au cerut recent sa aiba acces la lista utilizatorilor Facebook dar solicitarea a fost respinsa.

Zvonurile spun ca si Google pregateste o retea de socializare pe care sa o lanseze pe piata in curand. Acum se afla la faza de teste in interiorul companiei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete