Raluca Boanca e mica mafiota siciliana

Timisoreanca Raluca Boanca le calca pe urmă fotomodelelor din vestul tarii care au pozat in reviste celebre. Numarul din luna noiembrie a revistei FHM ii este dedicat tinerei de 21 de ani, studenta la Stiintele comunicarii. Tanara este protagonista unui shotting incendiar in Sicilia, unde interpretează rolul unei micute mafiote. Sedinta foto din Italia a durat sapte zile, timp in care Raluca a muncit pe branci. Peisajele superbe de pe malul Marii Mediterane s-au imbinat de minune cu formele perfecte ale tinerei, iar cele peste 8 ore de munca pe zi nu au facut-o pe Raluca sa regrete ca era nevoita sa se trezeasca de la 7 dimineata si sa stea in fata aparatelor foto sau a echipei de machiaj. [nggallery id=47]

Timisoreanca Raluca Boanca le calca pe urmă fotomodelelor din vestul tarii care au pozat in reviste celebre. Numarul din luna noiembrie a revistei FHM ii este dedicat tinerei de 21 de ani, studenta la Stiintele comunicarii. Tanara este protagonista unui shotting incendiar in Sicilia, unde interpretează rolul unei micute mafiote. Sedinta foto din Italia a durat sapte zile, timp in care Raluca a muncit pe branci. Peisajele superbe de pe malul Marii Mediterane s-au imbinat de minune cu formele perfecte ale tinerei, iar cele peste 8 ore de munca pe zi nu au facut-o pe Raluca sa regrete ca era nevoita sa se trezeasca de la 7 dimineata si sa stea in fata aparatelor foto sau a echipei de machiaj.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Mr dr Popescu Mihai Claudiu poate ii explica soției învățătoare cum petrece el timpul prin București