Noutati :

Programul „taxa de protectie”, etapa pe cartiere, la Timisoara

11 iulie, 2011 - 09:00 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
0

Viorel Ciuta

Inchiderea robinetului cu bani de la Moravita si Naidas, dupa descinderea procurorilor anticoruptie la frontierele tarii si retinerea vamesilor si politistilor implicati in contrabanda cu tigari, a readus in orasul de cinci stele toata floarea cea vestita a lumii interlope.

Fosti si viitori „locatari” ai stabilimentului inchis de pe Popa Sapca incearca sa-si construiasca un drum in viata prin aplicarea altor metode neconventionale de produs bani, chiar daca, indirect, se atenteaza la normele de convietuire sociala si prevederile stricte ale Codului Penal.

Una dintre aceste metode se rezuma la terorizarea patronilor si clientilor cluburilor de noapte din oras, scandalurile fiind un soi de preambul al ofertelor de protectie si paza venite din partea firmelor de „security” patronate de capi ai lumii interlope.

Acest program subtil de implementare a „taxei de protectie” a fost exersat, pana in prezent, in mai multe cluburi din oras, cu specificatia ca acolo unde patronii au opus rezistenta la schimbare s-au tras mai multe „duble”, toate soldate cu mobilier distrus si capete sparte.

Unul dintre localurile de noapte care a gazduit mai multe editii ale acestui experiment interlop se afla in zona Spitalului Judetean, iar ultima demonstratie de forta a baietilor rai – care au incercat sa-l convinga pe Viorel Ciuta, patronul clubului, ca are nevoie urgenta de paza si protectie calificata – s-a derulat in urma cu cateva saptamani. Ca de obicei, politistii de la Sectia 2 au luat declaratii detaliate doar de la victime, in timp ce agresorii au fost atentionati, prieteneste, sa nu se mai obrazniceasca si sa tulbure intempestiv linistea si ordinea publica…

_________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...