Profetia soc care e pe cale sa se implineasca a fost facuta de Nostradamus!

Dintre toti asa zisii profeti care s-au facut remarcati, cel mai respectat si cel mai credibil din toate timpurile este Nostradamus. Asta si pentru ca multe dintre previziunile lui s-au adeverit.

Spre exemplu, el a prezis ascensiunea lui Adolf Hitler, Revolutia Franceza sau atacul de la World Trade Center. Mai mult, el chiar si-a prevestit si propria moarte.

Acesta este si motivul pentru care milioane de oameni sunt panicati in aceasta perioada. In catrenele lui, profetul a prezis ca in jurul anilor 2013-2014 va incepe cel de-al Treilea Razboi Mondial.

Mai mult, Nostradamus spune ca in perioada imediat urmatoare lumea va fi zguduita de asasinatele a patru presedinti, iar pana in 2016 in Europa va aparea un arc satanic al furiei, pe care multi il aseamana cu Marele Accelerator de Particule de la Geneva.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...