Noutati :

Primul outlet din Timisoara cu branduri de lux pentru amenajarile interioare

9 martie, 2017 - 02:07 PM
Autor: Anonim      
Categorie: DECO
0

TIMISOARA. Începând de vineri, pasionaţii de amenajări de interior au un magazin de unde îşi pot cumpăra finisaje ultra-moderne, la preţuri accesibile. În judeţul Timiş, localitatea Săcălaz, vineri, sâmbătă şi duminică are loc deschiderea primului outlet cu branduri de lux din judeţ, lansat de Tempini.

An de an Tempini aduce furnizori noi şi dă ora exactă în amenajările interioare, un lucru confirmat de referinţele acestora între care se numără hoteluri, SPA-uri, restaurante de lux, dar şi ansambluri rezidenţiale.

Finisajele precum ceramica, mozaicul, parchetul, tapetul, creează atmosfera într-o casă. Mihai Caraghiaur, unul dintre cei mai apreciaţi designeri de interior, spune că: “finisajele spun povestea unui ambient, acesta definesc şi personalizează spaţiul. Alegem materialele în funcţie de atmosfera pe care dorim să o creăm. Alegerea unei placi ceramice de dimensiuni mari genereaza un cadru impunător în care texturile sunt dominante iar ritmul plăcilor trece neobservat. Dacă este să facem o comparaţie cu stilul vestimentar feminin, o placă ceramică de mici dimensiuni este asemănătoare cu un accesoriu pe o rochie frumoasă. Fac aceasta precizare deoarece este foarte important să înţelegem textura, eleganţa, precum şi ritmul dat de materiale într-un ambient.

În Timişoara sunt expuse peste 200 de modele din aceste colecţii, iar anual aici sunt aduse brand-uri noi, motiv pentru care Tempini deschide un outlet la Săcălaz, în care se vor regăsi produse din care au mai rămas cantităţi mici de materiale, sau altele din colecţiile 2015/2016.

Aducem lucruri noi pentru că gusturile noastre se schimbă de la un an la altul, părerile noastre se schimbă, iar noi trebuie sa fim în pas cu schimbările. Totuşi, materialele din portofoliul Tempini sunt materiale “evergreen”, adică mereu verzi, mereu la modă. Selecţia lor este riguros făcută, pentru că în fond, finisajele sunt baza într-un spaţiu, iar ele arată şi apartenenţa la un statut social”, declară Corina Sfia, reprezentantă Tempini.

Cu ocazia inaugurării acestuia, vor fi organizate trei zile de Happy Weekend, începând de vineri până duminică, în care reducerile ajung până la 50%. Outlet-ul se va afla în localitatea Săcălaz, pe DN59 A, pe Strada Principală. Printre brand-urile din categoria luxury din outlet se vor regăsi: ceramică Florim, Casa Grande, Ragno, Marazzi, sau mozaic Sicis.

Mai multe, pe pagina de Facebook a evenimentului Happy Weekend!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...