Primele 17 familii s-au mutat in casa noua in ansamblul rezidential din Cartierul Grunwald

Locuinte vieneze in "Mica Viena"! Aproape de natura, dar si de oras, cochetul cartier rezidential Grunwald si-a primit primii proprietari.  17 familii de timisoreni au ales locuinte noi-noute facute cu materiale moderne si de inalta calitate, aproape de padurea de la Ghiroda si la doar 9 minute de mers cu masina de centrul orasului. In Cartierul Rezidential Grunwald, proiect demarat in 2008, sunt apartamente cu 2, 3 camere, in vile cu curte proprie imprejmuita, cu loc parcare/garaj la preturi care pornesc de la 48.000 de euro si case cu 3, 4, 5 camere, cu/fara garaj la preturi de la 94.000 de euro. Toate au utilitati: apa, canalizare de la oras, gaz, curent electric, fibra optica, dar si strazi asfaltate, trotuare pavate, iluminat stradal, parcari si spatii verzi. SC Mega Group Constructii si Imobiliare a mizat pe calitatea germana si austriaca in ridicarea acestui ansamblu rezidential, sub motto-ul “Natura, Tehnologie, Calitate - CASA TA!”. [nggallery id=126]

Locuinte vieneze in „Mica Viena”! Aproape de natura, dar si de oras, cochetul cartier rezidential Grunwald si-a primit primii proprietari.  17 familii de timisoreni au ales locuinte noi-noute facute cu materiale moderne si de inalta calitate, aproape de padurea de la Ghiroda si la doar 9 minute de mers cu masina de centrul orasului.

In Cartierul Rezidential Grunwald, proiect demarat in 2008, sunt apartamente cu 2, 3 camere, in vile cu curte proprie imprejmuita, cu loc parcare/garaj la preturi care pornesc de la 48.000 de euro si case cu 3, 4, 5 camere, cu/fara garaj la preturi de la 94.000 de euro. Toate au utilitati: apa, canalizare de la oras, gaz, curent electric, fibra optica, dar si strazi asfaltate, trotuare pavate, iluminat stradal, parcari si spatii verzi.

SC Mega Group Constructii si Imobiliare a mizat pe calitatea germana si austriaca in ridicarea acestui ansamblu rezidential, sub motto-ul “Natura, Tehnologie, Calitate – CASA TA!”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.