Noutati :

Presedintele Camerei de Comert Timis, Georgica Cornu, se inarmeaza

28 octombrie, 2011 - 10:46 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
0

TIMISOARA. Pasionat de afaceri, pictura si vanatoare, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Georgica Cornu isi imbogateste, de la an la an, „panopliile“ celor trei autentice modus vivendi.

Daca in afaceri a reusit sa-si apere firmele de coltii crizei, fara sa suporte prea mari daune colaterale, iar pasiunea pentru pictura si-o „hraneste“ prin achizitionarea unor tablouri de zeci de mii de euro apartinand artistilor plastici locali, hobby-ul vanatorii si-l mentine la cote ridicate si cu ajutorul prietenilor si angajatilor.

Daca anul trecut, cand a implinit 55 de ani de viata, prietenii i-au daruit o performanta luneta cu infrarosii, pentru cautarea febrila si doborarea prazii pe timp de noapte, in acest an, cei care au participat la aniversarea zilei sale de nastere au pus mana de la mana si l-au cadorisit cu o carabina de vanatoare de precizie maxima.

Strategii care au participat la petrecerea din urma cu o luna, de la CRAFT, au avansat ideea ca prima verificare a performantelor carabinei va fi facuta anul viitor, cu prilejul alegerilor locale, cand este posibil sa se ia in „target“ chiar fotoliul de primar al orasului.

 

________________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...