Preotii timiseni au intrat in silenzio stampa! Afla aici de ce nicio fata bisericeasca nu mai are voie sa sufle o vorba!

Marius Florescu

Dracul si-a bagat coada pana si in Mitropolia Banatul! Toti slujitorii Domnului nu mai au dreptul sa scoata vreun cuvant pe gura decat in ceremoniile religioase, parastase, impartasanii, nunti sau botezuri.

In fata camerei de luat vederi sau a unui reportofon, considerate in multe confesiuni religioase unelte ale diavolului nici macar nu se poate pune problema. Singurul parinte din gura caruia se va auzi Vocea Domnului este ce a purtatorului de cuvant al Mitropoliei, Marius Florescu.

Decizia a fost luata in urma cu cateva luni cand a fost declansat scandalul cu incercarea de indepartarea a Mitropolitului Banatului, Inalt Prea Sfintitul Nicolae, cand fetele bisericesti s-au impartit in doua parti: cei care il sustin pe actualul Mitropolit Nicolae si cei care-l sustin pe viitorul, Paisie Lugojanul.

Jurnlistii au aflat de silenzio stampa preotilor la praznicul Sfantului Ierarh Iosif cel Nou de la Partos, cand la slujba de la Catedrala niciun parinte nu a dorit sa explice la microfon ce reprezinta pentru timiseni Sfantul Iosif de la Partos.

_______________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. se treiasca Dom PAISE noul Metropolit. Saru mana inalt prea sfintia ta. gios cu turnatorii de la securitate.