Noutati :

Prefectura Timis are pagina pe reteaua de socializare Facebook!

15 decembrie, 2011 - 10:34 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
1

Institutia Prefectului Judetului Timis a “intrat in randul lumii” si si-a facut pagina pe reteaua de socializare Facebook. Prefectul Mircea Bacala a transmis si primul sau mesaj pe aceasta pagina.

“Va dorim bun venit pe pagina noastra de Facebook, creata in scopul apropierii Institutiei Prefectului Judetului Timis de cetateni, cei pe care dorim sa-i informam prompt cu privire la evenimentele si actiunile desfasurate de noi, ale caror opinii si sugestii dorim sa le cunoastem si in slujba carora ne desfasuram activitatea!”, se arata in mesajul prefectului de pe Facebook.

Si ca orice pagina care se respecta are deja albume cu fotografii de la mai multe evenimente importante, dar si primele Likeuri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. -CATRE STIMATI DOMNI AI INSTITUTILOR ROMANIEI CARE SUNTETI IN SLUJBA STATULUI ROMAN SI A CETATENIILOR; SI PENTRU CINE TREBUIE SA FIE LEGE NU EXISTA, FUNCTIONEAZA RELATIILE SUS PUSE SI TELEFOANELE. I
    Ma adresez in numele a bunei mele prietene care locuieste in Timisoara ,zona Soarelui si detine urmatorul nr de tel.0721735127 . Care trece prin momente foarte grele si care a anuntat sectia II de pol din Timisoara ,respectiv pe D-l sectorist Orbulescu Ovidiu la care nu a vrut sa ia nici o atitudine in legatura cu declaratia care ia prezentato in data de 5.05.2011. D-na sus mentionata traieste terorizata de vecinii care locuiesc deasupra si sub apartamentul dansei (adica etajul 2si 4), cu tot felu-l de substante toxice , prin gaurirea peretilor , a tocurilor la usi ,la giamuri ,pe linga tevile de la incalzire si gaz,peste tot prin tot apartamentul unde locuieste . Cele relatate mai sus le-am vazut eu cu ochii mei si le-am simtit mirosul eu personal . Ca urmarea acestor intimplari fac un apel disperat la toate institutile Romane abilitate sa se faca o investigatie la domiciliul unde locuieste pentru ca tot ce sa facut si se face in continuare se face pentru a o deposeda de bunul ei imobiliar . Va rugam insistent sa luati masurile legale ,deoarece aceasta prietena a mea locuieste singura . Dansa a anuntat sectia II pol. de unde apartine (Timisoara zona Soarelui) in mod special si personal ia inmanat toate cele relatate mai sus d-lui sectorist Orbulescu Ovidiu care nu a binevoit sa faca absolut nimic . Ma simt obligata sa apelez la toate organele abilitate ptr,a o sprijini , deoarece d-na nu are internet m-am oferit sa o ajut prin intermediul internetului . Va rog foarte insistent sa luati legatura cu d-na in cauza la nr, de tel, 0721735127 de urgenta ,,va multumesc ‘’. In speranta ca cineva va lua atitudine si va fi contactata pentru solutionarea acestui caz de maxima urgenta . In numele dumneaiei va multumesc anticipat .