Politicianul in campanie electorala

Un politician hotaraste sa incerce un mic truc de campanie si devine chelner la o terasa timp de o saptamana pentru a intra incontact direct cu alegatorii. In prima zi, apare un cunoscut ziarist si comanda: - 3 cafele! Una pentru mine, una pentru tine si una pentru ma-ta! Politicianul strange din dinti, zambeste stramb si ii aduce cafelele. A doua zi, ziaristul se intoarce. - 3 cafele! Una pentru mine, una pentru tine si una pentru ma-ta! Politicianul strange si mai tare din dinti si ii aduce cafelele. A treia zi, acelasi ziarist: - 3 cafele! Una pentru mine, una pentru tine si una pentru ma-ta! Politicianul nu mai rezista, sare peste bar si il ia la bataie pe ziarist, care fuge mancand pamantul. A patra zi, insa, isi face din nou aparitia. Politicianul intreaba, strangand pumnul pe sub bar si ranjind: - Tot 3 cafele ? - Numai 2! Una pentru mine si una pentru ma-ta, ca pe tine vad ca te agita !!!

Un politician hotaraste sa incerce un mic truc de campanie si devine chelner la o terasa timp de o saptamana pentru a intra incontact direct cu alegatorii. In prima zi, apare un cunoscut ziarist si comanda:
– 3 cafele! Una pentru mine, una pentru tine si una pentru ma-ta!
Politicianul strange din dinti, zambeste stramb si ii aduce cafelele.
A doua zi, ziaristul se intoarce.
– 3 cafele! Una pentru mine, una pentru tine si una pentru ma-ta!
Politicianul strange si mai tare din dinti si ii aduce cafelele.
A treia zi, acelasi ziarist:
– 3 cafele! Una pentru mine, una pentru tine si una pentru ma-ta!
Politicianul nu mai rezista, sare peste bar si il ia la bataie pe ziarist, care fuge mancand pamantul.
A patra zi, insa, isi face din nou aparitia.
Politicianul intreaba, strangand pumnul pe sub bar si ranjind:
– Tot 3 cafele ?
– Numai 2! Una pentru mine si una pentru ma-ta, ca pe tine vad ca te agita !!!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.