Noutati :

Politia Locala Timisoara atentioneaza politicienii: Jos cu afisele ilegale!

21 mai, 2014 - 11:57 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Politicienii au termen ca in doar cateva ore sa curete orasul de afisele amplasate ilegal in intreg orasul. Politia Locala Timisoara anunta ca cei care nu isi vor ridica materialele electorale ilegale ar putea ramane fara ele.

Din cauza ca intreg  orasul este impanzit de afise electorale puse prin diferite locuri, ilegal, fara aprobarea Primariei Timisoara, Politia Locala da termen politicienilor ca pana astazi, miercuri, la ora 12.00, sa si le adune.

In caz contrar, acestea vor fi ridicate de politistii locali, conform unei dispozitii a primarului Nicolae Robu, a hotararii Comisiei de Ordine Publica din cadrul Primariei Timisoara si a Legii 33/2007 care arata ca  „primarii sunt obligati ca dupa expirarea termenului de depunere a candidaturilor, dar pana la inceperea campaniei electorale, sa stabileasca, prin dispozitie, locuri speciale pentru afisajul electoral in care sa amplaseze panouri electorale, tinand seama de numarul partidelor politice”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Prostia locala spune….cine naiba e curios de ce vor pacalicii locali?!NIMENI!