Patanie la spitalul de nebuni

Ionel si Marioara erau amandoi pacienti intr-un spital de boli mintale.Intr-o zi pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Ionel a sarit brusc in apa, a inotat pana la fund si acolo a ramas. Marioara a sarit repede sa-l salveze. La auzul acestei fapte eroice, asistenta sefa a ordonat ca Marioara sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila mintal. Asistenta s-a dus la Marioara sa-i dea vestea si i-a spus: - Marioara, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externata, din moment ce ai fost capabila sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui pacient, fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca Ionel, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de halat in baie, imi pare nespus de rau dar... a murit. La care Marioara raspunse: - Nu s-a spanzurat! L-am pus eu acolo sa se usuce...

Ionel si Marioara erau amandoi pacienti intr-un spital de boli mintale.Intr-o zi pe cand se plimbau pe langa piscina spitalului, Ionel a sarit brusc in apa, a inotat pana la fund si acolo a ramas.
Marioara a sarit repede sa-l salveze. La auzul acestei fapte eroice, asistenta sefa a ordonat ca Marioara sa fie externata din spital, deoarece o considera acum stabila mintal. Asistenta s-a dus la Marioara sa-i dea vestea si i-a spus:
– Marioara, am o veste buna si una rea. Vestea buna este ca vei fi externata, din moment ce ai fost capabila sa reactionezi in mod rational la o criza si sa salvezi viata unui pacient, fapta ta dovedeste o deplina sanatate mintala. Vestea rea e ca Ionel, pacientul pe care l-ai salvat, s-a spanzurat cu cordonul de halat in baie, imi pare nespus de rau dar… a murit. La care Marioara raspunse:
– Nu s-a spanzurat! L-am pus eu acolo sa se usuce…

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete