Noutati :

Oricine…

30 iunie, 2011 - 11:22 AM
Autor: Dan Negru      
Categorie: OPINII
0

Dan Negru

Candva un amic stabilit in America de multi ani, patron al unor mici posturi de radio acolo, mi-a povestit ca orice american care trece de un venit mediu anual apeleaza la firme de consultanta sau la contabili care sa-l protejeze de eventuale probleme cu fiscul… Cred in normalitatea datoriilor platite… In lumea normala, fiscul executa adeseori persoane publice tocmai pentru a trimite mesaje celorlalti… „daca ei au patit-o, oricine o poate pati…“ IRS este Serviciul Veniturilor Interne ale Statelor Unite si NIMENI nu poate ocoli o datorie neplatita, IRS e spaima multor americani… http://www.irs.gov/

Ja Rule a avut restante la plata unor impozite si a fost executat silit de statul american. Ja Rule a pledat vinovat la acuzatiile de evaziune fiscala si a fost condamnat la doi ani de inchisoare de catre instantele americane.
Willie Nelson a fost avertizat de consultantul sau financiar de aparitia unor noi taxe dar artistul a ignorat noua lege fiscala. Statul l-a executat silit pe cateva proprietati apoi a ajuns la o intelegere cu guvernul SUA pentru a plati doar sase milioane de dolari, insa, cand nu a reusit sa faca rost de bani, statul i-a scos si restul proprietatilor la licitatie.

Nicolas Cage a pierdut o casa in Bel Air California din cauza unor restante la impozite. Penalitatile acumulate au fost mult mai mari decat impozitul pe care trebuia sa-l plateasca…
Nu de putine ori fiscul american cumpara publicitate, pagini in tabloidele americane cu exemple de staruri super mediatizate la nivel mondial pe care statul american le-a executat… Mesajul e simplu… „Daca ei au patit-o, oricine o poate pati…”Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...