Noutate pe Facebook: reteaua de socializare vrea sa iti adauge pozele intr-o baza de date de recunoastere faciala!

Cea mai cunoscuta retea de socializare din lume vrea sa duca sistemul sau de recunoastere faciala intr-o baza de date globala. Reprezentantii companiei isi doresc sa schimbe conditiile si termenii de utilizare pentru cele peste un miliard de persoane care folosesc reteaua de socializare, pentru a le putea adauga chipurile intr-o baza de date de recunoastere faciala, scrie Business Insider.

Scopul companiei Facebook este de a le recunoaste mai bine fetele utilizatorilor in pozele pe care le posteaza prietenii acestora sau alti utilizatori.

Cei care nu vor dori ca Facebook sa le adauge chipurile in baza de date de recunoastere faciala vor putea alege ca asta sa nu se intâmple, dau asigurari reprezentantii retelei de socializare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.