Noutati :

Negocierea

21 aprilie, 2011 - 11:06 AM
Autor: Dan Negru      
Categorie: OPINII
0

Dan Negru

Cea mai frumoasa negociere din istoria lumii s-a purtat intre Avraam si Dumnezeu…Va amintiti? Sodoma si Gomora! Cetatile unde pacatul a strigat pana la cer…
Dumnezeu n-a vrut ca Avraam , aflat acolo, sa fie una dintre victimele urgiei, spunandu-i despre ce va urma sa se intample in Sodoma si Gomora…”Cum Doamne, distrugi o cetate chiar daca in ea se mai gasesc 10 oameni puri, nepatati? Asta-i dreptatea ta?”…Dumnezeu accepta ca va tine cont de asta … A fost cea mai frumoasa negociere din istorie…si totusi, n-a fost nici macar un singur om pur acolo, nici macar unul…

Cititi ziarele, priviti televizorul, mergeti cu tramvaiul, deschideti revistele, urmariti reclamele de pe strazi…
Dumnezeu e gata sa se indure de orice loc murdar daca in el palpaie cea mai mica scanteie de curatenie…in Sodoma si Gomora, Avraam a cautat in zadar scanteia.
Pe o strada din orasul meu, Timisoara, am vazut un panou in care un bebelus promova homosexualitatea… Nu-l comentez in niciun fel si nu fac nicio aluzie !!! Sunt uimit si mahnit dar NU COMENTEZ! (rog C.N.C.D sa retina asta!, acesta nu este un articol discriminator, in niciun fel!)

Cea mai frumoasa negociere din toate timpurile a fost cea dintre Avraam si Dumnezeu…”Dar daca sunt 10 curati , Doamne? ” …”Dar daca sunt 3?…”…Unul daca e , Doamne, il nimicesti pentru pacatele celorlalti?”  Cum ar arata azi, dupa mii de ani, o noua negociere?
Cititi ziarele, priviti televizorul, mergeti cu tramvaiul, deschideti revistele, urmariti reclamele de pe strazi…Gasiti scanteia de lumina?Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...