Nebunie cu Loredana Groza la deschiderea clubului Megalos din Timisoara

Plin ochi! Asa a fost clubul proaspat inaugurat la Timisoara vineri noapte in locul fostului The Note. Cap de afis Loredana Groza care a urcat pe scena la ora 2.30 si a  electrizat publicul. [nggallery id=144] Era asteptat si un alt oaspete, primarul Constantei, Radu Mazare, care insa n-a mai aparut. "Nu a putut sa ajunga astazi, dar cu siguranta va fi prezent cu alta ocazie", a spus proprietarul clubului Gabriel Melcea care mai are in asemenea local pe malul marii la Constanta, iar vara la Mamaia. Tinuta a fost obligatorie, de club, astfel ca  bodyguarzii n-au lasat sa intre pe nimeni imbracat in haine sport ori incaltat cu adidasi. [nggallery id=146] Interiorul clubului a suferit modificari: barurile sunt pozitionate diferit si mobilierul e schimbat. Sambata, 13 noiembrie, atmosfera va fi intretinuta de Tommy Dj si Sensation Robot, luni in Megalos va fi Stand Up Comedy, joi se anunta Exotic show si Karaoke, vineri - Gift Party, iar sambata este rezervata altor invitati speciali. [nggallery id=145] Foto: Dariana Dragos

Plin ochi! Asa a fost clubul proaspat inaugurat la Timisoara vineri noapte in locul fostului The Note. Cap de afis Loredana Groza care a urcat pe scena la ora 2.30 si a  electrizat publicul.

Era asteptat si un alt oaspete, primarul Constantei, Radu Mazare, care insa n-a mai aparut. „Nu a putut sa ajunga astazi, dar cu siguranta va fi prezent cu alta ocazie”, a spus proprietarul clubului Gabriel Melcea care mai are in asemenea local pe malul marii la Constanta, iar vara la Mamaia.

Tinuta a fost obligatorie, de club, astfel ca  bodyguarzii n-au lasat sa intre pe nimeni imbracat in haine sport ori incaltat cu adidasi.

Interiorul clubului a suferit modificari: barurile sunt pozitionate diferit si mobilierul e schimbat. Sambata, 13 noiembrie, atmosfera va fi intretinuta de Tommy Dj si Sensation Robot, luni in Megalos va fi Stand Up Comedy, joi se anunta Exotic show si Karaoke, vineri – Gift Party, iar sambata este rezervata altor invitati speciali.

Foto: Dariana Dragos

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.