Noutati :

Mitingul USL, „incalzit“ de Colterm? De ce ii acuza consilierii locali PDL pe cei din PSD!

3 februarie, 2012 - 08:25 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
1

Marele miting al USL de sambata trecuta din Piata Unirii din Timisoara ar fi fost incalzit chiar de societatea de termoficare. Pedelistii ii acuza pe pesedisti ca si-au luat intariri chiar din interiorul societatii.

Asta dupa ce vinerea trecuta au primit, din greseala, spun ei, un fax care contine o lista nominala cu participantii la mitingul ce avea sa fie sambata. Tocmai in plen, consilierul local PDL Constantin Stefan i-a cerut viceprimarului Timisoarei, pesedistul Sorin Grindeanu, o explicatie cu privire la ”tabelul care a fost trimis de la Colterm”.

”Prin acest document, un sef de district a transmis, cu o zi inainte de mitingul USL din Piata Unirii, o lista cu numele a 34 de persoane de la Colterm care urmau sa mearga la demonstratie si  numerele de telefon ale acestora”, a acuzat Stefan. Mai mult, faxul ar fi fost trimis chiar in timpul programului de lucru al celor de la Colterm. Pedelistul a acuzat mai apoi ca astfel de liste probabil au fost trimise si de la alte institutii. A refuzat insa sa arate lista jurnalistilor, ci a aratat doar antetul hartiei.

___________________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Va dati seama? Astia si obligati nu au reusit sa stranga o piata plina! Plus ca la finalul „mitingului” era plin de drogati si pitzipoance care s-au oprit la concertul Parazitii!! De rasul curcii!!