Microsoft face cadou 89.000 de telefoane Windows Phone 7

Steve Ballmer, directorul executiv al Microsoft, a anuntat ca toti cei 89.000 de angajati ai companiei sale vor primi cate un telefon dotat cu noul sistem de operare Windows Phone 7. Mai mult, compania se gandeste sa le plateasca angajatilor si abonamentele lunare pentru telefoanele primite, totul pentru a populariza noul software WP7, cu care spera sa revina pe piata telefoanelor mobile, scrie Daily Tech. Miscarea Microsoft ar putea avea insa si o alta justificare, mai putin magulitoare, potrivit unor specialisti, care sustin ca versiunile anterioare Windows Phone 7, cum ar fi telefoanele cu Windows Mobile 6.5, nu erau cumparate nici macar de angajatii companiei.

Steve Ballmer, directorul executiv al Microsoft, a anuntat ca toti cei 89.000 de angajati ai companiei sale vor primi cate un telefon dotat cu noul sistem de operare Windows Phone 7.

Mai mult, compania se gandeste sa le plateasca angajatilor si abonamentele lunare pentru telefoanele primite, totul pentru a populariza noul software WP7, cu care spera sa revina pe piata telefoanelor mobile, scrie Daily Tech.

Miscarea Microsoft ar putea avea insa si o alta justificare, mai putin magulitoare, potrivit unor specialisti, care sustin ca versiunile anterioare Windows Phone 7, cum ar fi telefoanele cu Windows Mobile 6.5, nu erau cumparate nici macar de angajatii companiei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.