Metoda de recunoastere a sotului

Un betiv merge pe drum impleticindu-se, cantand: "Sa traiesti si sa nu-ti fie rusine sa fii fericit. Sa canti, sa canti, sa canti..." pana ce ajunge in fata unei case, unde striga: - Femeie! Sotul tau i-acasa? Apare o femeie la fereastra: - Da, doarme! - Atunci lasa-l! - zice betivul, continuandu-si drumul impleticit. ... Procedeaza la fel de mai multe ori. In cele din urma: - Femeie! Sotul tau i-acasa? - Nu! - raspunde femeia, de la fereastra, nervoasa. Nenorocitul s-a dus sa bea si nu s-a intors nici pana acum! - Hopa... Atunci doamna, ati putea va rog sa veniti pana la poarta sa vedeti daca sunt eu sotul?

Un betiv merge pe drum impleticindu-se, cantand: „Sa traiesti si sa nu-ti fie rusine sa fii fericit. Sa canti, sa canti, sa canti…” pana ce ajunge in fata unei case, unde striga:
– Femeie! Sotul tau i-acasa?
Apare o femeie la fereastra:
– Da, doarme!
– Atunci lasa-l! – zice betivul, continuandu-si drumul impleticit. …

Procedeaza la fel de mai multe ori. In cele din urma:

– Femeie! Sotul tau i-acasa?
– Nu! – raspunde femeia, de la fereastra, nervoasa. Nenorocitul s-a dus sa bea si nu s-a intors nici pana acum!
– Hopa… Atunci doamna, ati putea va rog sa veniti pana la poarta sa vedeti daca sunt eu sotul?

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete