Noutati :

Masina timpului exista si este ascunsa la Vatican!

9 aprilie, 2014 - 07:44 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Unul dintre cele mai mari secrete pe care le poseda Vaticanul este misteriosul aparat, supranumit Cronovizor, prin care se poate calatori in trecut. Cronovizorul este o “masinarie“ ce capteaza imagini din trecutul apropiat sau indepartat sub forma unor holograme proiectate intr-un spatiu cilindric. Asa se poate descrie pe scurt inventia calugarului benedictin Pellegrino Ernetti.

Papalitatea, dupa ce s-a convins de realitatea existentei faptelor descrise in Sfanta Scriptura – Biblie referitoare si la rolul lui Iisus Hristos, deranjata de anumite adevaruri ce nu conveneau bisericii, a ordonat demontarea aparatului si depozitarea componentelor sale in mai multe locuri secrete pentru a nu mai putea fi refacut.

Aceasta masinarie complexa a fost descrisa cu lux de amanunte intr-o carte, “Noul mister de la Vatican”, aparuta la Paris si semnata de Francois Brune. S-a speculat ca tatal autorului, un renumit teolog francez, a avut o legatura stransa de prietenie cu inventatorul Cronovizorului, Ernetti. In consecinta, autorul, detinand mai multe secrete cu privire la aparatul care poate trimite omul in trecut, a dorit sa le faca publice si secretul Vaticanului sa devina unul la indemana oricui.

Totul a inceput in 15 septembrie 1952, in Laboratorul Electroacustic al Parintelui Agostino Gemelli de la Universitatea Catolica din Milano. Redand o inregistrare de muzica gregoriana, Ernetti si parintele Gemelli au descoperit cu uimire o voce straina. Gemelli era convins ca e vocea tatalui sau, ceea ce i-a socat pe cei doi.

Cronovizorul era un aparat cu care se putea vedea trecutul. Specialistii care au avut sansa de a lucra cu interesantul aparat, 12 la numar, au efectuat diverse cercetari asupra evenimentelor istorice. Initial a fost studiata perioada in care Napoleon cucerea lumea, apoi viata lui Mussolini, pentru ca in cele din urma sa se descopere adevarul despre viata lui Iisus. Scenele erau redate pe un monitor cu lux de amanunte si de cele mai multe ori erau in contradicsie cu ceea ce a consemnat istoria. Acesta a fost faptul pentru care s-a hotarat si dezasamblarea aparatului si depozitarea sa intr-un loc in care putini oameni mai au acces.

Cu acest aparat s-au mai putut primi si planurile unui viitor holdup, putand astfel sa previna Politia si sa faca sa esueze operatiunea. Nu este exclus, in aceasta idee, ca pe viitor sa reusim sa inregistram orice evenimente petrecute, derulate in mod real.

In acest sens s-ar putea crea o istorie adevarata a omenirii, s-ar putea afla mai usor autorii unor crime, dar in acelasi timp s-ar putea afla si derularea vietii intime a fiecaruia, ceea ce cred ca nu si-ar dori nimeni. Atunci viata pe Pamant si-ar schimba radical coordonatele. Din aceasta cauza, chiar daca un asemenea aparat poate deveni o realitate, cu siguranta el nu va fi folosit pe scara larga, scrie efemeride.ro.

Pe 8 aprilie 1994, Padre Ernetti a murit in Venetia, nu inainte de a avea parte pe patul de moarte o ultima vizita din partea Vaticanului. Cronovizorul fusese deja distrus. „Aparatul poate intra in trecutul oricui. Cu el, orice secret e spulberat: secrete de stat, industriale, private. Usa ar putea fi deschisa si unui dictator. Am sfarsit prin a cadea de acord ca trebuie sa dezasamblam aceasta masina“, ar fi spus Ernetti, in 1993.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...