Noutati :

Mare comasare mare… Sau deloc? Nu mai fuzioneaza Medicina cu Politehnica din Timisoara?

19 septembrie, 2011 - 10:17 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
3

Nicolae Robu

Cu trambite anuntata comasare a Universitatii de Medicina si Farmacie cu Universitatea Politehnica Timisoara s-ar putea sa nu mai aiba loc. Si nu pentru ca ar avea toata lumea de pierdut, cum s-ar crede.

Nici pentru ca ar avea de castigat. Recent, rectorul UMF, Stefan Dragulescu, le-ar fi spus unor apropiati, pe holurile institutiei (care holuri au urechi peste tot) ca s-a blocat toata treaba cu crearea unei singure universitati din cauza… orgoliilor. Bineinteles, ale celor de la Poli, care nu stiu, carevasazica, din multitudinea de posturi de rectori, prorectori si decani, cine pe cine sa se puna sef.

_______________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Eu sunt student la Medicina si i-am scris d-lui robu pe Facebook sa-i cer explicatii despre fuziune. Culmea e ca mi-a raspuns desi sperantele imi erau mici si dansul zicea ca totul e OK ca s-au intrerupt discutiile in vacanta dar ca ce era important s-a convenit in afara de nume. Dl. Robu a facut un sondaj pe Facebook pt. nume si majoritatea vor Universitatea Politehnică şi de Medicină din Timişoara (daca vreti parerea mea eu zic ca-i ok asa).

  2. Poli= profi catastrofali, atat didactic cat si stiintific. Intrebati studentii din oras si firmele. Nu-i invata nimic la cursuri, doar ii terorizeaza pe studenti. Nu ii ajuta sa invete ceva practic. Le predau lucruri traduse din carti pe care nu le inteleg bine nici ei. Medicina=sex, bani, practica ioc, coruptie absoluta. Mai bine le darama si face una cum vrea, dar nu cu profesorii astia. Inveti pe rupte la Poli, si profesorii isi bat joc de tine, te pica si daca stii, numai ca sa le iasa procentele. Nimeni nu-i controleaza, fac ce vor. De ce nu se ocupa ministerul de calitatea educatiei de la Poli? De medicina nu merita sa vorbim, acolo e despre sex, bani, coruptie absoluta!! Nea Robu, ia-ti plozii asistenti de la Poli si du-te taieti parul, nu mai pacali lumea, doar banul te intereseaza!! Si tu de mai sus, normal ca ti-a raspuns, asta face toata ziua, propaganda, in loc sa se ocupe ca studentii sa poata avea un cuvant de spus, ca ei sunt de fapt clientii la poli, datorita lor exista Poli. Nici macar caracterizarile profesorilor nu se fac la Poli, studentii sunt pur si simplu ingroziti de profesori.

  3. D-l profesor-rector Robu, este un gargarist notoriu. Bun de gura, rau la treaba ! Toata ziua buna ziua, vorbeste vtute si nevrute pe la televiziuni. In politica este un novice-habarnist. Daca candideaza la primarie,sansele-i sunt minime Ciuhandru va castiga din nou. Este un fel de Crin Antonescu, nu istoric , ci inginer. Sarac de tine Timisoara, ce te asteapta.