Locuri rezervate pentru… sefi!

Mare sedinta ordinara la Consiliul Local Timisoara. Ca de fiecare data, jurnalistii sunt invitati sa ia loc in sala. Unii au si locurile lor, chiar in primul rand, pentru a auzi mai bine ceea ce discuta alesii locali. Surpriza mare insa marti dupa-amiaza.

Scaunele lor erau ocupate de… placute cu numele sefilor de directii din primarie. Si au ramas asa pana la finalul sedintei. Vasile Ciupa, Aurelia Junie, Pavel Dehelean, Smaranda Haracicu si multi altii. Sefii insa… nu erau de gasit. Unii au lipsit, iar altii s-au asezat in ultimul rand din sala aratand cat de importanta era sedinta pentru ei…

________________________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. voi ziaristii va credeti buricul pamantului.