Link-uri

Habar n-am daca anul asta lumea din laptopuri, televizoare, ziare va deveni mai pertinenta…Ma indoiesc… Cele mai citite ziare sunt cele cu fufe pe primele pagini, stirile sportive care anunta rezulate sportive nu mai trezesc niciun interes in comparatie cu cele in care sunt prezentate gagici de fotbalisti… Programele de revelion cele mai urmarite au fost cele care au speculat astfel de personaje…

Nu e un sindrom romanesc, e un curent mondial. Paris Hilton e, ca orice pitipoanca de la noi, dar infinit mai bogata… Snoop Dog e un manelist de culoare care, pe deasupra, a fost acuzat de complicitate la crima, arest care i-a propulsat albumul in clasamente. Dileala s-a instalat la ei prima data, noi am importat-o. Snoop Dog a invadat televiziunile americane in programele de revelion mai rau decat a facut-o Adrian Minune la noi dupa cum orice miscare a fufei Paris Hilton e urmarita de o cohorta de paparazzi… Unde e diferenta?
Doar ca ei au o mai mare ingaduinta…

Civilizatia lor stie ca nu netul, televizorul sau ziarul, face educatia copilului. O deprindem si noi, incet-incet…
Netul e un haos in care gasesti de toate, dar in care te afunzi usor…Zilele trecute mi-am facut inventarul siteurilor pe care le-am accesat adeseori anul trecut… Ale voastre care sunt? Siturile pe care stati cand va pierdeti in net…?

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.