Noutati :

Licitatie cu strigare la Timisoara. Cine vrea un spatiu in Bastionul Theresia

6 septembrie, 2017 - 12:26 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Mult asteptatul moment al schimbarilor intr-unul dintre cele mai frumoase locuri ale Timisoarei, Bastionul Theresia, se apropie cu pasi repezi.

CITESTE SIRadarele din trafic, omologate si certificate la Timisoara. Cand incep amenzile si de ce e furios Nicolae Robu pe seful de la Rutiera 

Consilierii judeteni au votat in ultima sedinta in plen organizarea unei licitatii prin care sa inchirieze spatii in incinta imobilului din inima orasului.

Aceasta se va desfasura in 25 septembrie, la ora 10.00, la sediul Palatului Administrativ, in Sala Revolutiei de la etajul 1.

Cosiliul Judetean Timis planuieste sa transforme Bastionul intr-una dintre cele mai animate zone ale orasului, unde localnicii si turistii sa se bucure deopotriva de relaxare si evenimente culturale.

CITESTE SI: Gulas, kurtos kalacs, langosi si alte bunatati traditionale, concerte si dansuri maghiare, in centru la Timisoara 

Cei interesati se pot inscrie la licitatie pana in 22 septembrie, intre orele 9.00 si 14.00.

Consiliul Judetean Timis a reabilitat, printr-un proiect din fonduri europene, Bastionul Theresia, astfel incat aceasta ofera in prezent spatii amenajate, care pot fi inchiriate si care sunt atractive pentru operatorii economici. Dorim sa venim in sprijinul locuitorilor Timisoarei si Timisului, dar si al turistilor prin oferirea de oportunitati de petrecere cat mai placuta a timpului liber”, a spus presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

Ofertantii vor depune la sediul Consiliului Judeţean Timis, cererea de inscriere la licitatie insotita de documentele prevazute in Caietul de sarcini.

Atentie insa, nu pentru orice activitate se vor inchiria spatiile din Bastion.

Pentru licitatie, imobilul a fost impartit in 5 sectoare, pentru o mai buna administrare a spatiilor, iar acestea vor fi destinate barurilor, restaurantelor, agentiilor de turism si ticketing, activitatilor de creatie si interpretare artistica.

In functie de sector, preturile de pornire la licitatie vor fi de la 61,70 lei/mp/luna la 68,52 lei/mp/luna fara TVA.

Caietul de sarcini poate fi consultat AICI, iar noul Regulament AICI!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...