Noutati :

Kindle a fost desemnat gadget-ul anului 2010

9 decembrie, 2010 - 10:48 AM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Ebook reader-ul Kindle a fost numit gadget-ul anului 2010 de catre site-ul Poclet Lint. Dispozitivul de citit carti in format electronic creat de Amazon a reusit astfel sa depaseasca tabletaiPad a celor de la Apple.

De asemenea, Kindle a fost declarat si aplicatia anului 2010, potrivit Pocket Lint. Aceasta le permite utilizatorilor sa sincronizeze biblioteca virtuala pe mai multe dispozitive, inclusiv iPhone si PC-ul de acasa.

Tableta iPad a fost numita cel mai bun computer al anului, in timp ce consola Kinect a celor de la Microsoft a fost declarata inovatia anului 2010.

Problemele pe care iPhone 4 le are cu antena si semnalul a facut ca titlul de cel mai bun telefon al anului sa ajunga la HTC Desire HD. Cel mai bun gadget audio a fost numit iPod Touch.

In ceea ce priveste jocurile, castigatorul anului este popularul Angry Birds, care a reusit astfel sa depaseasca Call of Duty: Black Ops.

Televizorul anului este Philips 21:9 cu display 3D, creat special pentru vizionarea filmelor in format 3D, iar Canon EOS 550D este cea mai buna camera foto din 2010.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor